Астрология

ЗА БОГАТСТВО И ЛЮБОВ: Кои зодии ТРЯБВА да носят СРЕБРО?

Кои зодии трябва да носят сребро

Среброто е благороден метал, който се слави  не само красота, но и със специален енергиен ефект върху нас. От древни времена хората са носили среброто не само като украшение, но и като амулет за защита от негативна енергия. В света на астрологията обаче има една интересна теория: някои зодии са особено близки до този метал, те могат да получат специални ползи от сребърните бижута. Ето на кои знаци на зодиака среброто оказва изключително добро влияние.

 

Кои зодии трябва да носят сребро?

Везни

Везните са хармонични и дипломатични натури, чиято сила е в умението да намират баланса и красотата във всичко. Среброто за тях става символ на тази хармония и справедливост.

Сребърните бижута помагат на Везните да подчертаят своя изискан вкус и привлекателност, както и да развият интуицията, за да вземат правилни решения. Можете да изберете абсолютно всякакви бижута, само са изработени от сребро.

 

Водолей

Водолеите са иновативни и независими личности, които се стремят към промяна и нови хоризонти. Среброто им помага да разкрият своята оригиналност и уникален поглед към света.

Водолеите много обичат да носят сребро, рядко разпознават други метали. Такива украшения помагат на представителите на знака да покажат своята интелектуална мощ и да създадат нови пътища към успеха.

 

Риби

Рибите са мечтателни и творчески натури, чиито мисли са потопени в света на фантазията и въображението. Среброто за Риби се превръща в източник на вдъхновение, което им позволява да разкрият своите творчески способности и да проникнат в дълбините на душата.

Сребърните бижута се превръщат в символ на техния вътрешен свят, привличайки към тях щастие и успех. Освен това, сребърните бижута ще помогнат на Рибите да подобрят значително финансовото си състояние.

5175

Similar Posts