Езотерика Любов и връзки

Законът на бумеранга: Какви са последствията при изневяра

Последствия при изневяра

Съществува ли наистина такова нещо като Законът на бумеранга? Връщат ли ни се обратно всички лоши дела, които волю-неволю сме извършили? Какви са кармичните последствия, когато човек изневери и забрави за този, за когото е обещал да се грижи до края на живота си? Нека потърсим отговорите на всички тези въпроси сега.

Изстрелването на бумеранга

Някои смятат, че „изстрелването на бумеранга“ зависи от вината на човек . Ако той умишлено -е извършил лошото действие, тогава лошата карма няма как да бъде избегната. Процесът на наказание рано или късно започва. И обратно – ако няма вина, няма и последствия.

Други вярват, че винаги има наказание за измяна. Дори и ако човек не се чувства виновен. Възмездието може да дойде както в този живот, така и в следващите.

Какви са последствията при изневяра?

Ако човек се е променил и е предал любимия си човек, могат да му се случат доста неща. Тоест, да стане така, че той да усети цялата болка, която е причинил. Само че, като правило, още по-силна.

Понякога кармичното лечение протича под формата на продължителна самота и постоянно отхвърляне.

Кармата влияе и на външният ни вид

Кармата също може да повлияе на външния вид. Ако човек, например, е бил много атрактивен като визия, след кармичното „наказание“ той бързо ще загуби своята привлекателност.

Какво казва религията?

В православната вяра също се счита, че изневярата е грях, за който Бог наказва. Защото семейството е свещено. И е важно по отношение на любимия човек да спазваме чисти мисли, да бъдем верни един на друг.

Как да устоим на изкушението?

Да предадеш любимия човек или не, това е избор на личността. И за да не се поддадеш на изкушението, трябва да си съзнателен. Всеки може да каже „не“ на своите похотливи желания, но само ако иска.

Какво да направите, ако чувствата изчезнат?

Да живееш и да страдаш цял живот? Никой не те принуждава да правиш това. Просто трябва да сте отговорни и честни към половинката. За да не стартирате Законът на бумеранга, преди да каквото и да било с друг човек, е важно да се разделите с този, с когото сте сега. И си струва да помислите за това 100 пъти, за да не съжалявате на по-късен етап. Често пъти, заради мимолетно удоволствие, хората губят тези, които са наистина важни за тях!

 

Ще бъде ли щастлива жената, отвела мъжа от семейството му?

Забранената любов – любов към чужд мъж

Всяка една жена мечтае да е щастлива, но щастието за всеки се крие в различни неща. И ако не си успял да се задомиш навреме, с всеки изминал ден намалява възможността да сториш това. Защото времето минава, младостта си отива, а мечтаното щастие все още не ни спохожда…

И изведнъж го намираме. Следват бурни страсти, а след това се оказва, че … той е женен.

Да разрушиш семейството на някой друг или да се отдръпнеш?

Какви са възможностите в този случай – да разрушиш семейството на някой друг или да се отдръпнеш, въпреки че страданието също ще е голямо?

Не напразно духовници, екстрасенси и психолози съветват да не се предприемат драстични мерки по отношение на женения любовник. Съществуват редица причини за това, но сега ще се спрем на някои основни.

Любов и угризения

Да отделиш човек от семейството му не е шега работа. Все ще дойде момент, в който ще се обвините за това, което сте направили, без да помислите добре. Децата са особена причина – най-малкото, ако мъжът заживее с друга жена, няма да ги вижда толкова често, както преди. Ще излезе от живота им, а трябва да е до тях, да ги гледа как растат и да им помага във всеки един момент, в който имат нужда.

Има и друго. Мислите ли, че ще живеете безоблачно с този човек? Че няма да възникнат същите проблеми между вас, заради които той е изоставил семейството си? Наивно е, ако го вярвате.

Аз бях един, но вече съм друг

Например, мъжът е вярвал, че семейството е свещено, докато не е срещнал жената, която е успяла да го убеди в противното. В неговото подсъзнание се е случила промяна, ценностните и приоритетите са се пренаредили и той е престанал да гледа на брака като на светилище.

А започне ли веднъж такава промяна, трудно може да се спрем!

Тръпката, която руши светове

Нуждата от адреналин. Нуждата от ловуване. Не е наша вината, природата ни е създала такива. Бракът бързо омръзва и имаме нужда от нови глътки свеж въздух. И лекарството е едно – да търсим нови тръпки. А както знаем, забраненият плод е най-сладък.

Семейни проблеми

Мъжете се страхуват от такива проблеми. Още повече, че много дами вярват, че решаването на проблемите е мъжка отговорност. Но на мъжът му дотяга. И тогава става податлив на външни влияния – много е лесно да откъснеш човек от семейството му, когато той вече е психически настроен да го напусне.

Но в този момент никой не осъзнава, че същото го очаква и в новото семейно гнездо. И там в един момент ще започне същото сиво ежедневие и празникът ще изчезне яко дим.

Толкова е лесно, че е грехота да не опиташ

Да, тя сама ти се „навира“. Знае, че си женен, но не я интересува нищо друго, а само ти! Толкова е приятно някой отново да ти обръща внимание, особено, когато вкъщи отдавна те приемат като даденост! Изкушението е лесно. Защо пък не?

Но мъдрите са казали: „Три пъти мери, един път режи!“ И още: „Това, което сам си причиниш, никой друг не може да ти го направи!“.

12299

Similar Posts