Любов и връзки

Закони на привличането: Как да се харесате на всеки мъж

Как да се харесате на всеки мъж

Всяка жена иска да бъде привлекателна за мъжете. Сега психолозите ще ни разкажат за няколко печеливши начина, които определено ще ви помогнат да се доближите до тази цел.

Много често си мислим, че само красиви, успешни и млади жени могат да овладеят успешно техниките на съблазняването. Но външният вид и характерът оказват много малко влияние върху успеха в любовта. Всичко е въпрос на умение да привлечете вниманието мъжа по подобаващ начин. За да накарате един мъж да се влюби, трябва да сте предпазливи и умни.

 

Какво харесват мъжете?

Тайната на успешните влюбени жени се крие в тяхната индивидуалност. Мъжете обожават, когато една дама не е като останалите. А индивидуалността може да се изрази във всичко.

 

Мъжете обожават симбиозата на самодостатъчност, интелигентност и грижа. Най-привлекателното женско качество е добротата. Ако една дама излъчва доброта, тогава шансовете да получи сърцето на мъжа се увеличават значително.

 

Как да се харесате на всеки мъж?

 

Самият мъж не знае какво точно харесва в жените

Много често мъжът се влюбва в жена, която се усмихва или смее, гримира очите си или походката е като тази на майка му. Затова е добре да опознаете майка му, за да опитате да налучкате какво точно от нейния характер може да използвате във ваша полза. Това ще помогне много на връзката ви.

Не се опитвайте да бъдете различни

Много мъже казват, че една жена не трябва да се преструва. Когато господинът опознае по-добре своята любима, той може да се разочарова от нея, защото тя не е това, което е показвала по време на срещата и ухажването.

Трябва да разкриете образа си възможно най-правдиво. Например, ако жена не обича да готви, тогава не бива да се прави опитна домакиня.

 

Бъдете нежни и безпомощни

Мъжете обичат да изглеждат силни до жената, което харесват. Задължително помолете за помощ мъжа, когото харесвате. След като помогне, трябва да го похвалите.

Той трябва да почувства благодарността на жената за някои от делата си. Но и същевременно е важно да му изглежда, че ситуацията е възникнала естествено, сама по себе си и той просто се е оказал там – на точното място, в точното време.

 

Използвайте техниката „все по-близо“

Този метод е много ефективен, ако двамата работите на едно и също място или живеете наблизо. Трябва да има нещо, което ви свързва, което да ви позволява да се виждате периодично.

За да не изглеждате като лепка трябва да действате на етапи  – да се опознаете и след това да изчезвате от полезрението му за известно време и да не показвате луд интерес при следващите срещи. Но подобни периоди на „отдалечаване“ не трябва да траят дълго време, защото това може да окаже обратен ефект.

Как да се харесате на всеки мъж – още полезни съвети

Развивайте чувство за хумор. Това е много полезно умение, което помага да се хареса на всички без изключение. Можете да станете душата на компанията и значително да увеличите привлекателността си за мъжете.

 

Привлечете вниманието на приятелите му. Малко конкуренция няма да навреди. Няма нужда да го правите открито – достатъчна е лека усмивка или един поглед. Оставете го да почувства лек пристъп на ревност. В началото на една връзка това е много полезна техника, която ще помогне на мъжа да се влюби още повече във вас.

 

Имитирайте мъжа. Не се страхувайте да приемете някои навици или странности от него. Можете да започнете да говорите по същия начин – това ще бъде от полза за връзката, защото мъжете харесват жените да се опитват да бъдат като тях.

Използвайте тези съвети и станете още по-желани за всеки представител на силния пол!

 

6700

Similar Posts