Езотерика

Защо съдбата ни е такава: 6 причини душата да избере този живот

причини душата да избере този живот

Много експерти в областта на езотериката и биоенергията са на мнение, че ние самите решаваме предварително къде ще се родим и каква ще бъде нашата съдба. В този смисъл, съществуват няколко причини, поради които душата ви е избрала именно този живот, а не някой друг. Точно тях ще разгледаме сега.

Да научиш повече

Понякога получаваме за  знаци „отгоре“, които ни помагат да намерим решение на сложни проблеми и да се види светлината в края на тунела . Тези Знаци ни се изпращат от Вселената, защото тя по-добре от нас знае кой път и каква задача е избрала душата ни в това въплъщение.

Решаване на важна задача

В минали животи душата може да натрупа безценен и много важен опит и е дошъл моментът да го реализира. Тя може да иска да завърши нещо, което не е успяла да завърши в миналия живот. Може да е бил невероятен план за изпълнение на важни задачи. И сега  трябва да се завърши започнатото, така че съдбата ви води по този път, с помощта на определени знаци. Ето защо е толкова важно да се вслушваме в интуицията си. Точно тя ни свързва с Вселената, която предоставя информация за пътя, избран от душата.

Поправка на грешка

В миналия живот душата може да е направила нещо ужасно. Например, това може да е престъпление или предателство. Такива неща не минават, без да оставят последствия. Това води до появата на кармични дългове, които трябва да бъдат затворени. В този живот може да е време да изкупим греховете от миналото. Понякога става така, че се оплакваме от живота си, но всъщност, той може и да е заслужен.  Разбира се, няма как да научим това със сигурност.

Сбъдване на желанията

Възможно е също така душата да е желала да получи нещо в миналия живот, но то да не се е получило. И затова сега ни се случват неща, които ни водят към продължението. И същевременно, ако животът, който имате в момента ви устройва напълно и получавате удоволствие от него, тогава може би точно това е била целта на душата ви.

Познания за света

Възможно е душата да е много млада. Може би това е първият й път на Земята. Тя е избрала предизвикателен живот, за да изпита цялата гама от емоции, да се радва на развитие и растеж. Ако човек действа разумно и дори по-мъдро за годините си и бързо постига успех в живота, това означава, че душата му вече е успяла да види този свят повече от дузина пъти.

Осъзнаване на собствената цел

Душата също иска да разбере целта на живота, да изрази себе си, да „съживи“ замисленото, но за това трябва да разбере коя е нейната цел. За някои хора търсенето на самия себе си напълно отразява търсенето на призванието на душата.

Обслужване на другите

Много опитни и стари души доста често избират живот, в който трябва да помагат на другите, да бъдат ментори. Ако изпитвате страст да преподавате знанията си на други хора, вероятно душата ви е съкровище от опит и знания, които трябва да се споделят. Вие имате способността да влияете на живота на хората, техните емоции и съдби. Ето защо хората с такава съдба трябва да се опитват да направят живота на другите по-добър.

Осъзнаването, че вие ​​сами сте избрали този живот, трябва да ви помогне в борбата с негативизма. Не се оплаквайте от съдбата си, защото оплакванията преконфигурират нашето съзнание към отрицателното и отнемат здравето ни .

Приемете спокойно всичко, което се случва, но, разбира се, не спирайте да се борите за подобряване на вашия живот.

Превод и редакция: Лора Костова

2179

Similar Posts