Любов и връзки

Женският оргазъм: Размерът все пак има значение

Размерът-все-пак-има-значение

Размерът все пак има значение – това показват проучвания, публикувани в списание ‘The Journal of Sexual Medicine’ . Разбира се, веднага трябва да доуточним – размерът на мъжкото достойнство е много важен, но само що се отнася до един от многото видове женски оргазми.

 

В този случай степента на удоволствието за жената е право пропорционално на големината на мъжкия атрибут, тъй като по-големият полов орган стимулира влагалището по цялата му дължина. Това от своя страна допринася жената да стигне по-бързо до желаното удоволствие. Ето защо някои жени се прехласват толкова много по надарените мъже!

Женският-оргазъм-Размерът-все-пак-има-значение

 

Разбира се, това не трябва да отчайва останалите, защото както вече казахме, оргазмите при жените са няколко вида и могат да бъдат стимулирани по различен начин. Така че, господа, обичайте вашите половинки, това е най-важното, а ако сте загрижени за тяхното ceкcуално задоволяване, известно е, че жените могат успешно да достигнат до кулминация и чрез други методи  – докосване, орална игра, вибрации и стимулиране на ерогенните зони по цялото тяло.

17591

Similar Posts