Любов и връзки

Знаците, че този мъж не ви обича и е по-добре да прекратите връзката

Знаците че този мъж не ви обича

Известно е, че мъжете могат да обичат, но упорито се преструват на безразлични. Както и обратното. Така че изборът е наш – да се правим, че всичко е наред и да живеем в илюзии или да обърнем внимание на онези знаци, които показват, че мъжът е напълно безразличен към нас.

Ако вашият любим ви обича истински, той никога няма да крие плановете си от вас

Както отбеляза американският комик и писател Стив Харви, мъжете винаги имат план. Помнете това винаги. Ако ви обича, той ще „вижда“ съвместното ви бъдеще.

Липсата на яснота означава липса на бъдеще

Ако мъжът не казва или, по-важното –  не показва по никакъв начин какво иска, тогава е повече от очевидно, че той не вижда бъдеще с вас. Не, не се самозаблуждавайте – той не е прекалено срамежлив. Той просто не ви обича. Той е възрастен мъж, който може да каже каквото си иска и явно просто не иска да е с вас.

Ако един мъж е безразличен към жена, няма да губи време с нея

Защо ще рискува? Бихте ли губили времето си за някой, който не ви интересува? Разбира се, че не.

Той не е объркан

Ако кажете, че той е „объркан“ и „смутен“ за да му намерите извинение, че се държи или студено, или безразлично, губите си времето. Просто се опитвате да се самозалъжете. Погледнете истината в очите – явно, че това не е човекът, когото търсите и който има нужда от вас. Той просто не е правилният човек и не е ни най-малко объркан или смутен. Той знае кого иска и това си, уви, не сте вие.

Флиртува, но това все още не означава нищо

Може би си мислите, че когато започне да флиртува с вас, той вече планира деца и къща с морава? Да, флиртът е сигнал, че е заинтересован, но може би просто за неангажираща връзка.

Той ще се държи подозрително само ако наистина е намислил нещо

Ако той постоянно ви кара да се чувствате уплашени и несигурни относно това къде се намира и какво иска, най-вероятно е, защото е хитър и замисля нещо. Може би той има друга жена или просто се опитва да избегне всякакъв ангажимент. Истината е, че е наивно да се очаква или нещо добро от такъв човек. Рано или късно грозната истина ще ви бъде разкрита и това ще е много болезнено. Той просто си играе с вас.

Той не се страхува от обвързване – просто не го иска

Не се оправдавайте и не съжалявайте за човека, когато казва, че се страхува да поема ангажименти. Всъщност думите му означават точно това, което означават. Този човек не иска да се обвърже с вас или евентуално с някой друг. Може да си помислите, че той казва едно или друго, защото просто не е уверен и уплашен. Не е така – той е просто страхливец. Дали се страхува или не, няма значение. Работата е там, че този човек е решил да не се обвързва с вас. Никакъв и никога. Всичко е просто и ясно и той не го крие.

Не му трябва време да мисли

Понякога може да си помислите, че просто трябва да сте търпеливи и да изчакате. Той със сигурност ще разбере с времето, че ви обича и ще се „събуди“. Наистина ли вярвате в приказките? На колко години сте?! Защо трябва да си в неизвестност заради човек, ако той просто не иска да бъде с вас? Не слушайте онези, които казват, че той „просто има нужда от малко време“, за да обмисли нещата. Това е нелепо. Човек или има нужда от някого, или няма.

Той не е „твърде срамежлив“, за да изрази чувствата си

Помислете за нещо или някой, който наистина обичате. Не бихте се поколебали да изразите чувствата си, нали? Мъж, който не ви казва, че ви харесва и иска да бъдете с него дълго време, дава да се разбере, че всъщност не е влюбен.

24466

Similar Posts