Астрология

ЗОДИИ с голям КЪСМЕТ през ЕСЕНТА на 2023

ЗОДИИ с голям КЪСМЕТ през ЕСЕНТА на 2023

През есента природата се подготвя за зимен сън. Но за някои знаци на Зодиака, напротив, тя подготвя прилив на жизненост и успешни дела. Кой ще се радва на късмет през есента на 2023 г.?

 

Дева

Щастливецът за есента на 2023 г. е Дева. Успешното разположение на Венера ще балансира желанията и възможностите на този знак. Благоразумието и предпазливостта ще помогнат на представителите на този знак да разпределят успешно времевия си ресурс и да си поставят приоритети. Финансовото състояние ще се подобри. Житейският опит и подсказките на интуицията ще ви позволят да завършите почти всички дела на есенния период с блясък.

 

Любовните връзки ще играят важна роля в живота на Девите. Представителите на този знак ще покажат най-добрите си качества в любовта.

 

Те ще дадат на своите близки не само приятни моменти в една връзка, но и ще станат надеждни съветници, верни и внимателни съпрузи/ги. Брачният съюз ще бъде изпълнен с щастие. Тяхната душа ще се отвори за възприемане на всички удоволствия на живота.

 

За Девите, които търсят сродна душа, планетите предоставят възможност да срещнат човек, който е достоен да им стане партньор в живота. Да, и чувствата ще завихрят в бушуваща вълна. Астролозите съветват самите Деви да поемат инициативата в свои ръце..

 

Скорпион

Планетите ще ощастливят този знак буквално във всичко през есента на 2023 г. Ще се радвате на повишена жизненост и обща енергия. Наистина, за кого есента няма да е период на увяхване, а време на просперитет. Креативността ще се увеличи, оригиналните идеи ще помогнат за напредъка на много неща. Във финансовия сектор ще има промени към по-добро. Интуицията ще ви помогне да избегнете много проблеми, възникнали по пътя.

 

Астролозите ви съветват да избягвате общуването с негативно настроени хора, които могат да ви развалят настроението.

 

Не е нужно да се тревожите за здравето си. Но все пак времето през есента е капризно. Когато излизате от къщата, не забравяйте да вземете чадър със себе си.

 

 

Семейните отношения ще са безоблачни, ако Скорпионът се научи да се доверява повече на партньора си и не го измъчва с ревността си. Грижата и вниманието един към друг ще направят връзката по-стабилна. За тези, които търсят любим човек, звездите любезно ще предоставят шанс за съдбовна среща. Трябва да вземете решение за избора на своя избраник/ца през ноември.

 

Козирог

Светла ивица настъпва при Козирозите. Успехът ще бъде постигнат чрез решителност и разумни решения. Добри постижения очакват тези представители на тази зодия, които ясно знаят какво искат да постигнат в живота. Няма да липсват финансови постъпления. Вярно, и ще има много разходи. Така че трябва да балансирате умно, за да поддържате нещата гладки.

 

Семейните Козирози ще имат мир в отношенията през първите два месеца на есента. През ноември може да има известни разногласия в семейството.

 

Астролозите препоръчват да се намери общ език в хобитата на двамата съпрузи. Това ще ги обедини. И също така няма да е излишно да въведете малко повече страст и нови неща в интимните отношения.

 

За самотните Козирози благоприятното разположение на планетите само по себе си ще доведе до човека, с когото ще бъде възможно да прекарате дългите зимни вечери. Вероятно връзката ще стане силна и сериозна, но това ще покаже времето.

17330

Similar Posts