Астрология

Зодиите, които изпитват най-големи трудности в общуването

Зодии - трудности в общуването

Сигурно всички са забелязали, че има хора, с които е приятно да се говори, сякаш се диша лесно до тях. И има хора, при които е точно обратното.

Козирог

Първото място условно може да бъде присъдено на Козирозите. Тези положителни качества, които са им дадени при раждането, те лесно се превръщат в хипертрофирани форми. Пестеливостта – в скъперничеството, отговорността – в работохолизъм, коректността – в досада. Представителите на знака Козирог живеят според идеалите си и, забелязвайки нещо неподходящо в разбирането си, започват да мърморят, включват скучния режим.

Способността за адаптация при Козирозите е малка, което създава трудности в общуването. Те са упорити, рядко правят компромиси, защитават мнението си. В лошо настроение ще ядосат всеки, който е наблизо.

Дева

Девата е елегантен, организиран и мил знак, символ на справедливост и чистота. Светът им е идеално подреден. При най-малката намеса в него Девите яростно се съпротивляват. Те са склонни да осъждат другите, тъй като смятат, че имат най-добрия вкус и най-правилните методи, затова винаги са прави. А липсата на одобрение на техните единствени правилни действия предизвиква у тях чувство на раздразнение, което те, без да се въздържат, изливат върху другите.

Склонност към драматизиране, преувеличение, обсебеност от проблемите – това е много характерно за хората от тази зодия. Девите могат безкрайно да говорят за едно и също нещо. Освен това са придирчиви и раздразнителни: ако някой влезе в зоната им на комфорт и наруши спокойствието, те просто не могат да се сдържат. Успокоително е, че това не трае дълго, тъй като Девите, макар и мрънкащи, са и бързи.

Техният перфекционизъм във всичко, както и предпазливостта, подозрителността, скептичното мислене, прекомерната загриженост за другите, необходимостта да се харесат на всички създават трудности в общуването с други хора.

Рак

Раците, въз основа на положителните си качества, могат лесно и естествено да ви задушат с грижите си, придържайки се към сърдечни разговори и получаване на морал.

Постоянните оплаквания от живота, изразяването на недоволство, склонността към инфантилност, както и илюзиите и замъците във въздуха, които неуморно изграждат във въображението си, предизвикват чувство на раздразнение у другите.

Раците се характеризират с вътрешно безпокойство и нервност, както и с желание да се скрият в своето „убежище“ при всяка видима или реална опасност. Те са обидчиви и дълго време помнят неприятни ситуации. Всичко това ги прави трудни партньори.

210

Similar Posts