Езотерика

11 доказани начина да сбъднете новогодишно желание

как да сбъднете новогодишно желание

Да, на всички ни е ясно, че с възрастта често се отегчаваме, губим вдъхновение, вяра в чудесата и често дори вяра като цяло.

Но ако все още пазите надежда за нещо по-добро в душата си, това е невероятно! В навечерието на Нова година е време да й дадете приоритет.

 

И така, как да сбъднем новогодишно желание?

Защо Нова година е точният момент?

Смяната на една година с друга е прагът на старото и новото. Миризмата на коледна елха и мандарините, мехурчетата шампанско, камбанките – всичко това създава вълшебно състояние.

Става въпрос за мощен енергиен импулс, когато огромен брой хора по света „замръзват“ в очакване на чудо.

Всичко това осигурява идеални условия за преформатиране на собствената ви реалност.

 

Сбъдват ли се желанията за Нова година?

Да, ако формулирате съобщение и го изпратите до Вселената правилно .

 

Важни правила – избор на цел

Новогодишното желание трябва да идва от сърце, да си е ваше, а не налагано от обществото: кариера, готина кола и т.н.

Ако изглежда, че наистина искате скъп модел кола, помислете какво очаквате от притежаването на тази кола. Може би наистина искате повече внимание от жените или авторитет сред колегите? И тогава, защо ви е нужно това внимание или авторитет – за да се чувствате обичани?

Постарайте се и колата ще се появи. Но ако не се случи това, което се очакваше от нея – ако истинската цел не била тя – вместо радост ще настъпи разочарование. Опитайте се да достигнете най-високата стойност.

 

Истинското желание трябва да предизвиква страхопочитание, специални вибрации.

Предположението трябва да е относително реалистично. Нека реализацията на това, което искате, не зависи изцяло от вас (иначе просто ще го направите сами), но да сте способни на някои стъпки, за да го приложите. Без това няма да има необходимата вяра в изпълнението.

Трябва да мислите за целта, а не за средствата: кола, а не получаване на заем; апартамент, а не ипотека или наследство; пътуване до Париж, а не командировка. Може да има много начини да получите това, което искате – просто ние не виждаме пълнотата на картината.

Така че не ограничавайте Вселената!

 

Желанието не трябва да има противоречия с вътрешните нагласи

Пример: Искам пари, но не съм убеден, че ще запазя морала си. Искам да се оженя, но съм сигурен, няма свестни жени.

Ако мислите така, инищо няма да се сбъдне – Вселената ще бъде объркана от неяснотата на вашата заявка.

 

Не се намесвайте в желанията на другите хора, то трябва да засяга само вас

В противен случай това е неуважение към свободната им воля.

Ако едно момиче мечтае за любов с женен (или неженен, но не проявяващ интерес към нея) мъж, ще бъде добре да си пожелае любящ съпруг с подобни качества, а не конкретно този човек.

И също така, дори да искате нещо за детето си, не е сигурно, че душата му иска същото.

 

Помислете какво ще спечелите и какво ще загубите, ако постигнете това, което искате, как ще се отрази на другите. Например, искате да печелите повече, но в същото време се страхувате, че изобщо няма да имате време за почивка, семейство. Тоест в сегашното състояние с липса на пари е важно да имате свободно време. И тази вторична полза може да надвиши това. Потърсете варианти да спечелите повече пари и все пак да можете да си починете, като вярвате, че намерението е възможно.

Не пожелавайте на никого нищо лошо

Никой не отмени закона за бумеранга: всичко ще се върне. По-добре е да поискате утеха за собствената си душа, хармония и любов.

 

Формулирайте новогодишното желание правилно

 

Първото правило – във формулировката на новогодишното желание не бива да присъства частицата „не“.

Ако се фокусирате върху негативното, можете да очаквате само негативно.

Правилната формулировка е „Искам здраве“, а не „Искам да не се разболявам“.

 

Формулировките се правят винаги в сегашно време.

„Всеки ден ставам по-млад, изпълнен съм със сила и здраве за доброто на Вселената.“

Внимавайте с думите – Вселената ги приема буквално. Не използвайте метафори.

Ако търсите работа или искате да се ожените, посочете какво очаквате от работата си или от съпруга си.

 

Новогодишното желание трябва да бъде формулирано възможно най-ясно. Определете ситуации, в които това, което искате, е подходящо и в кои не. Накрая напишете нещо от рода на: „Нека Вселената хармонично внесе това или нещо повече в живота ми.“

Така ще се отворите за блага, на които не сте разчитали – ако това не противоречи на избрания от душата ви път. Например, ако мечтаете да работите във фирма, можете да получите работа не във вашия град, а в клон в чужбина.

 

Изразете благодарност. Първо благодарете за това, което вече имате, а след това поискайте това, което искате. Не го правете формално – почувствайте се наистина благодарни. Ако искате пари, а сте на ръба на бедността и ви е трудно да се чувствате благодарни, спомнете си ситуациите, когато сте получили нещо много важно и ценно.

Когато сме благодарни за това, което вече имаме, имаме шанс да получим нещо повече.

„Благодаря ви за всички пари, които получих през живота си. Моето богатство расте всеки ден. Благодаря, благодаря, благодаря!“

 

Магически ритуали за сбъдване на новогодишно желание

 

Точно в полунощ подгответе вече написано желание, изгорете листа хартия, сложете малко от пепелта в чаша шампанско и изпийте съдържанието.

Може да запалите листчето с новогодишна свещ – това ще подсили магията.

 

Или, като италианците, да приготвите 12 гроздови зърна и да изядете всяко едно под ударите на часовника в полунощ.

Смята се, че гроздето ще донесе просперитет през следващата година.

 

В полунощ на Нова година „кажете“ на вашето питие или храна всичко, което искате да получите през следващата година: „Привличам здраве, любов, богатство …“ Изпийте го до дъното.

 

В полунощ запалете китайски фенер, кажете желанието си и запалете фенера си в небето. Не откъсвайте очи от него, почувствайте, че току-що сте дали криле на мечтата си! Когато фенерът изчезне от полезрението ви, молбата ви отива право във Вселената.

 

При залез слънце на 31 декември напишете 12 мини-есета, обхващащи различни области от живота ви. Само с по три-четири изречения: желание и мотив защо е важно да получиш това или онова.

Поставете листчетата под възглавницата си и сутринта на 1 януари извадете три от тях. Тези желания ще се сбъднат през новата година.

 

Направете играчка за коледно дърво със собствените си ръце – хартиена птица, ангел или символ на годината според източния календар. Вложете енергия в играчката. Закачете я върху дървото, нека тя се насити с празнична атмосфера. Когато махнете дървото, поставете играчката на видно място – за да ви напомня какво искате и да ви стимулира да постигнете целта си.

 

Ритуал на Симорон. Вземете чинийка със синя шарка. Най-отдолу поставете символа на мечтите си: пръстен, ако искате да се ожените; сметка, ако искате пари; залъгалка, ако мечтаете за дете, модел или снимка на къща, ако планирате покупка на собствен дом. Поставяте я на луксозен сребърен поднос. За да подсилите ефекта на ритуала, закачете щастлива звезда (може да бъде направена от фолио) над мястото в къщата, където прекарвате най-много време.

 

Можете да измислите свой собствен ритуал

Основното нещо е да правите всичко с вяра. И тогава определено ще се сбъдне.

Подхранвайте желанието с радостни емоции – така му давате енергия за изпълнение. Мислете за него в най-щастливите моменти от живота си.

Не казвайте на никого за вашето желание, в противен случай енергията на намерението ще отслабне.

Поддържайте се в добро настроение. Подобното, както знаете, привлича подобно.

Ако в душата ви има мрак, гняв, негодувание и друга негативна емоция, на Светлината ще й е трудно да пробие път до вас.

 

Успешна и щастлива да бъде Новата година!

372

Similar Posts