Любов и връзки

11 простички неща, които жените се надяват да получат от мъжете

какво-жените-се-надяват-да-получат-от-мъжете

Понякога мъжете не разбират напълно нежния пол. Те смятат, че дамите имат нужда от целия свят, а в действителност това не е така, имаме нужда само от някои простички неща. Ето кои са те.

Не забравяйте за романтиката, господа

Каквото и да си говорим, никоя жена няма да откаже романтична вечеря на свещи. Ще бъдем на седмото небе да се облечем красива рокля и да прекараме вечерта с любимия мъж. Обичаме да чувстваме, че за нас се грижи истински джентълмен.

Разговаряйте с нас, не ни пренебрегвайте

Жените обичат тясното общуване, а и това само по себе си е важно за здравата връзка. Там, където партньорите не си споделят, не може да цари истинска любов. И не става дума само за важни неща от ежедневието ни, а просто за съвсем обикновени неща – нещо, което ни е привлякло вниманието и развълнувало, нещо, което ни е накарало да се замислим.

Споделете с нас какво се случва във вашия живот, какво мислите, какво ви притеснява – това ще създаде усещане за емоционална близост. Ако сме разделени, всяко съобщение или обаждане ще ни покаже какво мислите за нас и ние ще го оценим.

Бъдете до нас, когато имаме нужда

Това означава да сте до нас, за да ни утешите, да бъдете по-добри, просто да кажете „Всичко ще се оправи“. Понякога човек иска да чуе точно това от друг, на когото държи. И то е достатъчно. Нямаме нужда от много.

Обръщайте ни по-често внимание

Разбираме, че не можете постоянно да ни обръщате цялото си внимание и не очакваме това от вас, но не обичаме да ни забравят. И когато ви кажем нещо, моля, слушайте, не гледайте телефона си, когато имаме среща, покажете, че сме по-важни за вас от всичко друго и ще бъдем най-щастливите на света.

Полагайте усилия в отношенията с нашите приятели и семейство

Със сигурност това са най-близките ни хора. Те означават много за нас, а вие – също, затова бихме искали да се разбирате. Не е нужно да бъдете най-добри приятели с нашите приятели и семейство, но ако положите усилия, това ще покаже, че ви е грижа за нас.

Изповядайте ни любовта си по-често

Не е нужно да казвате „Обичам те“ постоянно, но го правете редовно. А не само когато сте пияни, защото това не се брои.

Правете любов с нас. Редовно.

Физическата страна на връзката също е важна за нас. Така че ние се чувстваме по-близки до вас, особено, ако сте нежни и грижовни и там, в леглото.

Доверявайте ни се

Не можем постоянно да успокояваме вашите подозрения и параноя. Разбира се, малко ревност е добре, но трябва да можете да я контролирате. Трябва да ни се доверите. Обичаме ви и не искаме други мъже. Как понякога е толкова трудно да го разберете!

Признайте, когато грешите

Всички двойки се карат, но ние искаме да можете да слушате и да разберете нашата гледна точка. И ако можете да се извините – няма да имате цена! Важно е не просто да се караме, а да намерим решение на проблема.

Помнете важните дати

Може би не правите това нарочно, но ако изведнъж забравите за нашия рожден ден или годишнина, ние ще помним това дълго време. С обида

Не позволявайте на романтиката да умре

Разбира се, искаме мъжът да ни бъде най-добрият приятел, но искаме и романтика. Можем да имаме много приятели, но само един любим. Поглезете ни от време на време и ще сме до вас завинаги – и в радост, и в беда.

1369

Similar Posts