Астрология

16.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 16 август 2023, сряда?

Коя зодия ще има луд късмет на 16 август 2023

Ако на 16 август 2023, сряда, ви е комфортно и уютно със себе си, вие сте в хармония с енергията на деня. Когато човек живее в хармония с Душата си, Вселената му помага. Разгръщат се с най-добрите му светли, слънчеви страни. Днес е полезно да контактувате с вода. Ако имате възможност да сте на брега на река, езеро или океан – използвайте я. Енергията на водния елемент ще ви излекува от негативизма.

15.08.2023: 5 зодии ще се радват на НЕВЕРОЯТНИ БЛАГА на 15 август 2023, вторник – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?
15.08.2023: 3 зодии трябва да изоставят ВСЯКАКВИ СЪМНЕНИЯ на 15 август 2023, вторник
15.08.2023: Коя ЗОДИЯ ще има ЛУД КЪСМЕТ на 15 август 2023, вторник?
15.08.2023: Астрологичен съвет за 15 август 2023, вторник, за всяка зодия
Money Nine: МОЩЕН ритуал за ПАРИ на НОВОЛУНИЕ 16 август 2023 г.
СПЕШНИ СЪВЕТИ за ЗОДИИТЕ през седмицата 14-20 август 2023

16.08.2023 ще разкрие скритите таланти

Всички скрити таланти и способности ще се разкрият днес напълно. Бъдете активни, изберете какво искате да правите – това ще ви помогне много да вървите по правилния и най-пряк път към постигането на мечтите си.

 

Никакви крайности по отношение на храненето

Днес и гладуването, и преяждането са опасни, опитайте се да спазвате мярката.

 

Бизнесът ще върви добре

Енергиите на деня благоприятстват всякаква активност – спокойно подписвайте договори, сключвайте сделки. Опитайте се да завършите всичките си дълги и проблемни проекти през този ден, отделете им максимално внимание. Ако има желание да разширите бизнеса си, обърнете специално внимание на обмислянето на всички детайли.

 

Приемайте промените, дори и тези, които не харесвате, с леко сърце

Вселената знае най-добре от какво имате нужда и как да го приложите. Действайте, но бъдете готови да коригирате действията си в движение. Днес интуицията е изострена, така че ако отделите време за медитация, можете да получите абсолютно невероятни прозрения и мисли.

За да мине денят добре, съзнателно поддържайте в себе си състояние на светла радост

Анализирайте действията си, отървете се от илюзиите, решете вътрешните си проблеми. Точно в този ден е най-добре да се погледне проблема право в очите и тогава веднага разберете как да го разрешите.

Коя зодия ще има луд късмет на 16 август 2023?

Овен

Звездите съветват Овните днес да използват всяка възможност за почивка и възстановяване. Енергията ще ви трябва, за да реализирате успешно важни проекти в близко бъдеще. При всяка възможност е добре да избягате от ежедневните грижи и да промените средата си. Дори няколко часа, прекарани в тишина и спокойствие, ще имат огромен ефект. Иначе Вселената днес ви е избрала за свои любимци – с каквото и да се захванете, ще върви леко и гладко, така че, възползвайте се!

Щастлива и успешна да е тази сряда за всички зодии! А най-хубавото – то тепърва предстои…

20945

Similar Posts