Любов и връзки

16 неща, които мъжът ще ви каже, ако любовта му е истинска

ако любовта му е истинска

Скъпи дами, ако се чудите дали да не отхвърлите човека, който ги приема за даденост, ето малък бонус. Психолозите разкриват какво трябва да чуем от любимия човек, ако той наистина е достоен за вашето внимание.

Може би не сега, ако връзката ви е в самото начало, но след 3-6 месеца – със сигурност.  

Възхищавам ти се

И тук не говорим за интимна близост или желание. А нещо от рода на: „Когато влезеш в стаята, това кара сърцето ми да бие по-бързо. Радвам се, че съществуваш и няма значение кой съм аз – твоето гадже или просто някой, който ти се възхищава от разстояние“.

Ти ме вдъхновяваш

Харесва ми как живееш, какво обичаш, как прекарваш времето си, кой път си избрала и как се разбираш с хората около теб.

Уважавам те

Ти си първият човек, за когото се сещам, когато имам нужда от нечие сериозно мнение. И това се отнася за абсолютно всичко.

Просто обичам да те целувам

Дори след много, много години ще се чувствам добре, стига да мога да те целувам, колкото искам.

Не искам да те променям

Да, има неща за теб, които не харесвам. Но ти си ти. И не искам да губя нищо, което идва с теб. Не рискувам да пренапиша уравнението, нека всичко в него да бъде както е. Искам да те пазя и да ти помогна да растеш.

Примирих се с твоите драми

Разбира се, понякога се ядосваш на майка си. Или татко си. Или сестра си. Мога да се справя, въпреки че това поведение е малко уморително за мен. Но аз те подкрепям и уважавам способността ти да се бориш за собствените си интереси.

Определено съм влюбен в теб

Сериозно, можем ли вече да свалим тези дрехи? Умирам от желание. Трябва незабавно да намерим най-близката спалня. Или кухнята. Или да идем на покрива.

Харесва ми, че понякога ми отказваш

Сериозно. Не винаги го признавам, но уважавам способността ти да отказваш. Понякога се държа като малоумник и ми е добре да знам, че няма да толерираш това.

Мисля за теб

Постоянно. Особено, когато трябва да мисля за нещо друго. Когато съм на работа, когато изнасям доклад или гледам филм с приятели, просто се появяваш в съзнанието ми. И не мога да не се усмихна.

Ти ме покори

Всичките ми мисли са само за теб. О, да, и за презентацията ми тази седмица. И за данъците ми. Но най-вече мисля само за теб.

Прощавам ти

Онзи ден се държеше лудо. Сериозно, по някаква причина просто си полудяла. Обвини ме за това, което не съм направил, за което не съм говорил и дори не съм мислил. Но и ти си човек и понякога можеш да си малко луда (като мен). И все още съм щастлив, благодарение на цялата красота, с която изпълваш живота ми.

Обичам те

Съжалявам, че те натоварих с това, но е истина. Ти си красива. Искам всички наоколо да бъдат като теб. Искам нашите деца (ако ги имаме) да бъдат като теб. И аз искам да ти помогна да останеш себе си, да се развиваш, да сияеш от щастие. Да съм до теб.

Не мога да не говоря за теб

Не пазя в тайна отношението си към теб. И не крия чувствата си. Ти си най-красивото същество на планетата. Казах на майка ми за теб още преди да отидем на първата ни среща. Казах и на приятелите си за теб, но след първата ни среща (не исках да го дразня). Ти си история, която мога да преразказвам отново и отново.

Виждам бъдещето си само с теб

Разбира се, няма да казвам това открито (надявам се, че няма да го кажа, защото се страхувам да не те изплаша), но през цялото време мисля за нас. Мъжете обичат да планират и да си представят какво ги очаква в бъдещето. Аз просто искам да бъда с теб.

Просто трябва да те прегърна

Не винаги те искам само в леглото. Но определено и там трябва да съм с теб. Не мога да легна на другия край на леглото, без да прегърна тялото ти. И не мога да обясня защо. Така че, моля, те просто го приеми. Нещо вътре в мен просто знае, че имам нужда от него.

Благодаря

За това, което си. За твоята искреност. За усмивка ти. За твоя смях и способността да се смееш над себе си. За това, че не се смееш на глупави неща. За това, че имаш собствено мнение. За носенето на тази пола, когато те видях за първи път. И за това, че не я облече, когато те заведох да се срещнеш с майка ми. За твоите високи стандарти. За това, че се ядосваш, когато е заложено нещо важно. За това, че обложваш красотата. За това, че си специална. Ела при мен, наистина искам да те целуна. И остани наблизо, поне за малко…

161519

Similar Posts