Астрология

2.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 2 август 2023, сряда

Коя зодия ще има луд късмет на 2 август 2023

На 2 август 2023, вторник, приемането ще най-актуално и то във всичките му форми. Приемане на хора, ситуации, събития – без осъждане, отвращение и отхвърляне.

Всичко, което ни се случва, не е случайно. И ако не ни се нрави, тогава трябва да помислим за нашата роля в тази ситуация и дали с нещо не сме допринесли събитията да се развият точно по този начин.

 

Днес манипулациите и интригите са забранени

Ако си ги позволим, ще навредим на себе си и ще привлечем неприятни събития. Днес всички интриги по отношение на другите хора ще ни се върнат тъпкано.

 

Деликатност в общуването и корекции в плановете

Деликатността в комуникацията днес няма никак да навреди. Благоприятно е и да направите промени в дейността си, корекции в плановете, ако сте открили някакви недъзи. Ако сте натрупали задачи, днес е време да отхвърлите най-важните от тях.

 

2.08.2023 е ден, в който всеки ще се възползва от натрупания досега опит

Вашият опит и мъдрост ще ви помогнат сега да не повтаряте грешките от миналото. Ако анализирате какво ви пречи да продължите напред, лесно ще откриете причините и ще се справите с тях. Опитайте се да не позволявате на вътрешното раздразнение да ви попречи да бъдете обективни.

 

Ако считате себе си за неуравновесен човек, опитайте се да избягвате конфликтни ситуации, защото ще бъде трудно да се сдържите, а това не предвещава нищо добро. Много е полезно да прекарате известно време в съприкосновение с вода – ако няма воден басейн наоколо, можете да вземете релаксираща вана или дълъг душ.

Коя зодия ще има луд късмет на 2 август 2023?

Скорпион

Скорпионите ще могат – при това съвсем самостоятелно, без чужда помощ, да изпълнят желанието си, дори да е най-неосъществимото на пръв поглед. Каква техника ще е най-добра, самите представители на знака ще трябва да решат. Важното е искрено да се стремите към тази конкретна цел, а не да избирате между няколко, без да знаете на коя да се спрете. В този случай енергията, необходима за осъществяването, ще се разпръсне и нищо няма да излезе.

 

Вълшебна сряда на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

5718

Similar Posts