Астрология

21.03.2024: Астрологичен съвет за 21 март 2024, четвъртък

Астрологичен съвет за 21 март 2024

Хороскоп 21 март 2024+ТАРО карта за деня

21.03.2024: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 21 март 2024, четвъртък?

21.03.2024: Лошите неща ще ИЗЧЕЗНАТ от ЖИВОТА на 3 зодии на 21 март 2024, четвъртък

Овен

Днес е препоръчително да се откажете от вредните храни: те никога не са от полза за тялото, но в този ден със сигурност ще се наслоят като излишни килограми.

 

Телец

Не трябва да поемате отговорности на други хора, дори ако някой много настоява, най-вероятно в случая има някакви сериозни проблеми, за които няма как да предположите.

 

Близнаци

Сънищата от тази нощ са много важни за представителите на вашия знак: те сто процента ще се окажат пророчески – запомнете ги и се опитайте да ги дешифрирате правилно.

 

Рак

Звездите съветват да посветите деня, въпреки ежедневния му статут, на грижа за себе си: първо, нуждата от нея вече е назряла, и второ, самият процес ще ви донесе много приятни емоции, от които сега се нуждаете повече от всякога.

 

Лъв

Тези, които отдавна са загрижени за решаването на важен въпрос, трябва да се възползват от енергията на деня: днес можете да разрешите всичко успешно.

 

Дева

Ако имате нужда от помощ, обърнете се за това към близки хора – те ще направят всичко необходимо и дори няма да задават излишни въпроси, което е много важно във вашата ситуация.

 

Везни

В отношенията с тези, на които държите, не бива да давате воля на емоциите си: под тяхно влияние можете да кажете нещо, което няма да ви простят, колкото и да се опитвате да изкупите вината си по-късно.

 

Скорпион

Днес всеки може да ви извади от състоянието на душевно равновесие – от близки до напълно непознати: единственият начин да не попаднете в капана е да игнорирате нападките им.

 

Стрелец

Когато изготвяте работен план, опитайте се да приоритизирате възможно най-точно: започнете с най-важното и оставете всичко по-малко значимо за по-късно.

Козирог

Денят е благоприятен за връщане на дългове, както материални, така и морални: ако не е възможно да върнете всичко, заложете на поне част от него – това ще се превърне в добра поличба, включително и финансова.

 

Водолей

Приливът на енергия, който ще почувствате в този ден, трябва да бъде насочен не към празно забавление, а към работа – това ще даде невероятни резултати.

 

Риби

Не разкривайте тайната си дори на най-близките си хора: те без никаква злонамереност ще се изпуснат и това, което е много важно и ценно за вас, ще стане обект на дискусии, слухове и клюки.

1217

Similar Posts