Астрология

30.08.2023: 3 зодии ще бъдат споходени от БЛЕСТЯЩИ ИДЕИ И ВДЪХНОВЕНИЕ на 30 август 2023, сряда – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?

3 зодии ще бъдат споходени от блестящи идеи и вдъхновение на 30 август 2023

Рак

Днес ще започне нова глава във вашия живот и вие ще усетите вълнение. Ако сте необвързани, вие привличате сродната си душа към себе си в този момент. Червената нишка на съдбата вече е свързала сърцата ви. Ако сънувате случайни сънища, които стават все по-романтични, сега знаете защо. Днес ще ви бъде полезно да записвате сънищата си, за да не забравяте метафоричните послания, които се съдържат в тях.

Тъй като Меркурий е готов да стане ретрограден всеки момент, не се изненадвайте, ако съдържанието, което консумирате онлайн или телевизионните предавания, които гледате, внезапно ви върнат скъпи спомени.

 

Телец

Телци, днес съдбата ви дава избор. Можете или да се оставите на течението на събитията и да продължите и да поемете контрола над живота и изборите си и да сте наясно какво правите. Първото ще ви изхаби полезната енергия за деня, но все пак ще получите едно спокойно и приятно преживяване (макар и малко скучно). Второто ще ви приведе в съответствие с енергията на деня и ще ви помогне да се доближите до вашите цели и мечти.

Време е да излезете от зоната си на комфорт, дори това да е само малка стъпка. Вие сте по-способни, отколкото си мислите. Вселената се опитва да ви помогне, но трябва да й позволите.

Освен това, днес е добър ден за ритуали. Можете да използвате Луната, която е във фаза на нарастване или други методи.

 

Козирог

Козирози, днес умът ви ще е пълен с идеи и вдъхновение. Не ги оставяйте да изчезнат. Носете бележник със себе си и записвайте. Някои от вас са много близо до постигането на голяма цел, така че не бързайте. Търпението ще ви помогне да пресечете финалната линия.

Днес вашата интуиция ще се увеличи и ще ви позволи да вземате повече стратегически решения за вашето бъдеще. Това е особено вярно, ако мислите да инвестирате парите си някъде. Не позволявайте на блясъка на властта да ви убеди да инвестирате в проект, който ви се струва съмнителен.

Цветята от всякакъв вид също ще ви донесат голям късмет днес. Особено тези, които са сезонни и се отглеждат на местно ниво.

3952

Similar Posts