Астрология

30.10.2023: ЛУДА ЛЮБОВ ще връхлети 3 зодии на 30 октомври 2023, понеделник

УДА ЛЮБОВ ще връхлети 3 зодии на 30 октомври 2023

По време на лунния тригон с Плутон виждаме промяната като възможност.

Сега сме в момент от любовния си живот, в който искаме да видим истинска промяна и я искаме веднага. Прекарали сме достатъчно време с човека, с когото сме, за да сме сигурни, че той е този, с когото искаме да прекараме живота си. За 3 зодии 30 октомври 2023  ще се окаже преломен момент, който ще ги накара да помислят за бъдещето.  

 

На 30 октомври 2023 г. ще видим един от най-позитивните транзити

Става дума за транзитът на лунния тригон Плутон. Когато този аспект ни достигне, виждаме промяната като възможност. Виждаме промяната като нещо, към което се стремим. Искаме да растем и искаме лично да се трансформираме в нещо дори по-добро, отколкото сме.

 

Не че сме недоволни от това, което сме. Въпросът е, че имаме невероятен човек, с когото да споделим живота си, и ние наистина искаме да му дадем най-доброто. Ние също признаваме, че сме част от това уравнение. Лунният тригон Плутон ни вдъхновява да бъдем най-добрите, да даваме всичко от себе си и най-вече да вярваме, че можем да станем още по-добра версия на себе си. Искаме това в името на човека, когото обичаме и уважаваме.

 

ЛУДА ЛЮБОВ ще връхлети следните зодии на 30 октомври 2023:

:

Телец

Тъй като обичате партньора си толкова много, можете да си представите себе си с него завинаги. Сега се разбирате добре и няма доказателства, че няма да се разбирате с тях до края на живота си. Вие обаче сте от типа, който винаги измисля нови идеи и забавни неща, които двамата да опитате. На 30 октомври 2023 г., по време на транзита на Луната към тригон с Плутон, няма да видите причина да опитате още повече.

 

По време на тригон на Луната към Плутон ви харесва да правите луди неща заедно… Ставате диви по душа. За щастие сте с някой, който може да ви импонира и да следва вашето темпо.

 

Ще откриете, че искате да се сближите още повече с партньора си и въпреки че и двамата сте изградили доверие, искате той да знае в основата си, че отсега нататък вие принадлежите само на него. Безнадеждни романтици – това сте вие, Телци, но наистина ви се отплаща, защото привлича неустоимо. Днешният ден ще ви накара да се чувствате сякаш сте спечелили от любовната лотария.

 

Лъв

След като осъзнаете, че е безопасно да промените начина си на живот и че промяната напълно ще промени ситуацията за вас и вашия романтичен партньор, тогава поемате кормилото и определяте курса към положителност и перспектива. Обичате да бъдете обичани и обичате да давате любов. Последното нещо, което някога искате, е вашата романтична връзка да страда от някакви неоправдани компромиси.

 

30 октомври 2023 г. носи транзит на лунния тригон Плутон и ви, Лъвове, определено ще се възползвате максимално от него. Това събитие ви тласка право в сърцето и душата на личната трансформация и ще забележите, че има подкрепа до вас, която е в състояние да ви пази при всяко ваше движение. Този „ спасителен отряд“, разбира се, е съставен от един човек и той е вашият романтичен партньор. Подкрепата означава всичко за вас, така че сте истински щастливци.

По време на лунния тригон Плутон личната ви трансформация ще има широк спектър от последствия. Това, което правите в този ден, ще „ехти във вечността“… Или поне ще направи живота ви и партньора ви много по-добър през следващите няколко месеца, това е сигурно. Ще се чувствате по-отворени, по-дружелюбни и по-възприемчиви към промените.

 

Везни

Винаги сте знаели едно нещо за себе си, Везни – че не всеки ви харесва. О, можете да очаровате хората и да докоснете сърцата им, но когато се стигне до това, познавате себе си и сте наясно, че сте повече обичани, отколкото обичащи. Разбира се, докато не срещнете човека с главно „Ч“.

 

И ако вече сте го срещнали, осъзнавате, че той е толкова специален за вас, че не искате да го загубите. И на 30 октомври 2023 г. ще поискате той да узнае, че го приемате много сериозно… По време на транзитния тригон на Луната към Плутон ще подобрите невероятно връзката си или, ако сте все още сами, ще срещнете точния за вас човек и лудо ще се влюбите.

 

Това е важен ден за вас, тъй като ви показва, че сте узрели в областта на любовта и с лунния тригон Плутон, насърчаващ промяната, ще бъдете приятно изненадани от себе си. Ще осъзнаете, че не само сте съгласни на промяна, но просто я жадувате.

13161

Similar Posts