Любов и връзки

4 качества на жените, по които успешните мъже са луди

Жените по които успешните мъже са луди

Някои жени са сигурни, че за да се харесат на успешен мъж, е достатъчно да бъдат красиви, добре поддържани и женствени. Техните вътрешни качества и нагласи обаче също играят много важна роля.

Едва ли има много жени , които си мечтаят да се сдобият с неудачник. Повечето жени харесват мъже, които са уверени, ентусиазирани, обещаващи и успешни. Не е лесно обаче да привлечеш вниманието, а още повече да плениш един такъв мъж.

Психолог разказа какви жени привличат успешните мъже.

1. Без емоционален багаж

Жени, които нямат тежки мисли за миналото, които не мислят постоянно за минали връзки, лишени са от безполезно чувство за вина, суетене и страхове. Всички тези неща са излишен товар на плещите ви. И от младо красиво момиче лесно можете да се превърнете в жена, уморена от живота. Може би сте срещали такива момичета. Може да е на 25 години, но сякаш е на двойно повече . Сякаш постоянно е заседнала в минали събития, вместо да живее за момента и да гради планове за бъдещето. Често такива жени обичат да страдат и да обсъждат нещо негативно, вместо да се погрижат за живота си.

2. Със силен характер

Основната черта на характера, която помага да вземате правилните решения в живота и да вървите към целта, е рационализмът. Такава жена не взема решения емоционално, защото разбира, че когато емоциите са включени, мозъкът е изключен . Логиката и рационализмът ви помагат да гледате на всичко критично и трезво. В резултат на това няма разочарования в живота и вие контролирате ситуацията, а не ситуацията вас.

Тоест, ако един мъж каже, че е лудо влюбен, тя няма да повярва на думите му, докато той не докаже любовта си с действия.

3.  Здравословен егоизъм

Такава жена няма да прави това, което е неизгодно или неудобно за нея – тя прави само това, което ще ѝ бъде от полза в бъдеще.

Тя няма да заведе роднините си на летището в 6 сутринта, ако трябва да отиде на работа до 8. Тя разбира, че това е неудобно за нея и без никакво колебание или чувство за вина ще им предложи да вземат такси.

4.  Фокусирана върху целта

Тя никога не мисли какво ще си помислят другите за нея. Тя има собствено обективно мнение за себе си, което я устройва напълно.

Ако нещо непредвидено ѝ се случи в живота, само тя може да си помогне, а не разни странични хора, чието мнение и оценка не са толкова важни. Следователно различни ненужни мисли не я разсейват. Тя не иска да бъде добра за някого, защото е добра за себе си и това е повече от достатъчно.

Ако жените се стремят да си хванат успешен мъж,то трябва да внимават да не попаднат на поредния неудачник.

Но как да разпознаем неудачника?

Както твърдят психолозите, дори и в самото начало на връзката, разграничаването на успешния мъж от загубеняка не е толкова трудно. Ако все още е рано да се проверят неговите качества в действие, психолозите съветват да обърнете внимание на това какво и как говори.

Това са някои издайнически признаци, които могат да ви подскажат, че пред вас стои не един успял мъж, а пълен неудачник

1. Той никога не обвинява себе си за проблемите. Винаги му е виновен някой друг.

2. Отдава успехите си на съдбата, на Бог, но не и на себе си.

3. Прекалено контролира всичко около себе си, за да придобие усещане за стабилност.

4. Изпитва срам, когато другите са по-успешни.

5. Той не вижда своите таланти или полезни качества.

6. Фокусира се върху мнението на други хора.

7. Склонен към прекалено самохвалство, особено обича да говори за успехи в миналото.

8. Има забележими финансови проблеми. От една страна, това е очевиден знак за всички, че този човек не е успял. В същото време много жени с удоволствие вярват в истории за временни финансови затруднения, довели иначе успял човек до плачевни обстоятелства.

9. Не иска да влага от себе си дори на етапа на ухажването.

10. Има лош имидж. По външния вид е доста лесно да се разбере характера, навиците и дори начина на мислене на мъжа.

644

Similar Posts