Във форма Здраве

4 начина да спите спокойно през нощта и да възвърнете доброто си здраве

4 начина да спите спокойно през нощта

Според учените специфичните часове, през които тялото започва да се детоксикира, са от един до три сутринта.

Добрата новина е, че има естествени напитки, които могат да ви помогнат да подобрите детоксикацията на черния дроб и да изгорите мазнините, докато спите.

Лайка

Лайката има седативни свойства, които ви помагат да контролирате съня, което е важно за отслабването и като цяло за поддържане на здравето.

Благодарение на своите антиоксидантни свойства, лайката помага да се намали стомашното възпаление и да се преработи храната по-бързо.

Топла вода с лимон

Много пъти сте чували, че тази напитка се препоръчва да се приема сутрин, но топлата вода с лимон също е чудесна за пиене вечер.

Хормонът кортизол, който е отговорен за складирането на мазнини, особено в областта на корема, може да бъде контролиран от витамин С, съдържащ се в лимона.

Тази напитка ще ви помогне да детоксикирате тялото си, да пречистите кръвта си и да помогне на черния дроб да метаболизира по -добре мазнините.

Джинджифил с лимон

Джинджифилът е отлично храносмилателно и противовъзпалително средство. Той помага в борбата с лошите мазнини в организма, а също така елиминира токсините, които идват от преработените храни, които консумираме ежедневно.

За джинджифилът също е доказано, че помага в борбата с целулита.

Топла вода с мента

Най-интересното в тази напитка е нейният вкусен аромат, тъй като съдържа мента, която е чудесна за храносмилателната система и действа противовъзпалително.

Един от най-добрите ефекти е, че тези напитки помагат в борбата с глада и ще започнете да ядете по-малко.

569

Similar Posts