Любов и връзки

5 начина да разберете имате ли бъдеще заедно

имате-ли-бъдеще-заедно

Срещате се с някого от дълго време и искате да научите повече за бъдещето на вашата връзка? Няма нужда да гадаете, психолозите веднага ще ви ориентират какво да очаквате.

Връзката ви има бъдеще, ако вашият мъж е доволен от себе си

Това не важи за нивото на вашето вдъхновение и други фактори, основното е как се позиционира в живота. Намерил ли е мястото си, успял ли е, радва ли се на работата и как живее / прекарва времето си? Това е важно, защото влияе силно на връзката ви.

Защо? Мъжът по принцип не може да се отдаде само на връзките си и на вас, ако не е доволен от състоянието на важните неща в живота му.

Връзката ви има бъдеще, ако човекът разбере, че двамата сте заедно, че сте екип

Ако той осъзнава, че всички решения, които трябва да вземе, първо следва да бъдат обсъдени с вас, тогава вашата връзка определено има бъдеще. Това е важно, защото по този начин можете да определите степента му на егоизъм. Ако усещате ясно тази черта от характера му и я разпознавате безпогрешно в различни ситуации, не залагайте твърде много на тази връзка.

Връзката ви има бъдеще, ако мъжът е уверен в себе си

Веднага следва да уточним, че не говорим за нарцисизъм. Не, това е пагубна черта. Но ако мъжът до вас умее да вземе решение, умее свободно да изразява мислите си, то тогава всичко е наред. Можете да разчитате на този човек, бъдете сигурни в него и гледайте уверено напред в бъдещето.

Връзката ви има бъдеще, ако той ви цени

Той ви подава ръка, помага ви да облечете палтото си, помага в задълженията и е винаги до вас, когато имате нужда от помощ или сте болни. Това не е просто подкрепа, а проява на това как изразява любовта си към вас.

Ако готвите с любов за него, но той не казва дори едно „благодаря“, а се държи така, сякаш не ви дължи нищо – това не е човекът, с когото можете да си правите планове за бъдещето.

Връзката ви има бъдеще, ако той ви обича

Ще го почувствате, ако всички останали четири неща, с които ви запознахме по-горе, присъстват осезаемо във вашата връзка. С такъв мъж ще бъде лесно да правите планове и да мечтаете, особено ако той вече не може да живее без вас. Той ви цени, обича, защитава и помага? Прекрасно, точно така мъжете изразяват любовта и благодарността си.

Ако са спазени тези 5 условия, значи връзката ви е прекрасна.

В случай, че не всичко не е толкова добре, не се обезсърчавайте, може би все още не сте се опознали напълно, но и това ще се случи!

36794

Similar Posts