Любов и връзки

5 неща във връзката, които нито една жена не бива да прощава

какво-жената-не-бива-да-прощава

Понякога жените имат проблеми със самочувствието и не могат да определят кои действия мъжът прекрачва границите.

Избухливост

Животът с такъв човек е като буре с барут – никога не се знае кога ще избухне и как ще завърши. Защо не трябва да се подвеждате по връзка с такъв мъж? Тъй като няма да имате никога спокойствие и той ще съсипе живота ви. Най-добрият вариант е да се сбогувате.

Когато един мъж сериозно ви подведе

Да спестяваш истината е едно, да подведеш някого е съвсем различно нещо. Това не е простимо и не е достойно за един истински мъж. Този, който ви оставя сами със своите проблеми, а е обещал подкрепа, не е достоен за вниманието ви.

Ако мъж даде на друга жена вашите пари

Има и такива случки. Не само, че напълно го осигурявате, което също е неприемливо, дори само по себе си е вече един немалък проблем, но той също така е започнал да издържа любовница за ваша сметка. Такъв мъж е истински жиголо – бягайте по-далеч от него.

Ако той открито се е променил

Да простиш или да не простиш изневярата на любимия е въпрос на личен избор. Всяка жена трябва да го направи сама за себе си. Но, знайте, дами, няма нужда да прощаваме и още повече да приемаме такива неща, можем просто да сложим край на това и да продължим напред.

Пристрастеност към наркотици и/или алкохол

Например, да предположим, че вашият човек злоупотребява с едно от двете или с двете наведнъж. Да, той ви е скъп, вие се опитвате да го спасите. Това е ясно. Убеждавате го, молите го да посети специалист, но реакция няма. Не си губете времето и просто си тръгнете. Човек може да изпробва всички средства и въпреки това да удари на камък. Зависимостта му е очевидно по-скъпа от вас. Помнете, че хората могат да се променят, макар и трудно, но трябва сами да го пожелаят. Те никога не могат да бъдат променени от някой друг.

19563

Similar Posts