Езотерика

5 знака на от вашия ангел хранител, които предупреждават за важни промени

5-знака-на-от-вашия-ангел-хранител

Всичко на този свят е динамично, развива се и предполага обрати. Съдбата ни не прави изключение. Тук са представени 5 знака, които можем да получим от нашия ангел пазител и които имат за цел да ни предупредят за настъпващи важни промени в живота ни. Да ги видим.

Препятствия

Първият знак може да бъде някаква пречка в реализацията на плановете ни. Например, изтърван полет, пътуване с превозно средство или възпрепятстване на нещо друго важно, което сме планирали и което държим на всяка цена да изпълним. Обикновено в подобни моменти проклинаме лошия си късмет, но очевидното понякога може да заблуждава. Защото човек никога не знае какво печели, когато губи, както и обратното.

Затова, когато следващия път нещо в плановете ви се обърка съвсем непредвидено, помислете дали това не е предупреждение „отгоре“. Може би не трябва да правите това, защото е опасно за вас. Вашият ангел хранител ви изпраща „предупреждение отгоре“.

Пророчески сън

Ако сънувате едно и също нещо, това също е знак вашия ангел хранител.

Той трябва да бъде тълкуван, тъй като носи предупреждения за някои значими събития. Образите в сънищата са символични, трябва да обърнете внимание на чувствата, от които сте обзети по време на съня и да се вслушате в интуицията си.

Пробуждане на шестото чувство

Човек може да бъде предупреден за големи проблеми и чрез предчувствия, внушени му „отгоре“ – интуицията подсказва какво не трябва да правите, защото може да ви грози опасност. Ако нещо ви подсказва как да не действате, трябва да слушате вътрешния си глас, защото това не е нерешителност, а „небесен знак“.

Пера от птици

Намерите ли птиче перо на странно място, може би не е случайност. Езотериците считат това за предупреждение, че си струва да помислите добре няколко пъти, преди да предприемете каквото и да било.

Бездомна котка или куче

Понякога бездомните котки и кучета също се превръщат в „посланици“, които ни предават съобщения свише. Ако се отъркват у вас, ако ви се галят безпричинно и без да ви познават, може би някой от вашия близък кръг се нуждае от помощ.

И накрая да завършим с това, че всичко може да бъде знак „отгоре“, затова трябва сме внимателни и да отчитаме привидно дребните детайли, когато ни предстои нещо важно и не само тогава.

Информацията от Небето може да дойде под всякаква форма.

3363

Similar Posts