Езотерика

9 признака, че в дома ви има натрупана отрицателна енергия

натрупана-отрицателна-енергия

Натрупаната в дома отрицателна енергия е доста опасна за живущите в него. Тя има способността да оказва негативно влияние върху настроението, да спъва положителния енергиен поток и да рефлектира върху съдбите на всички обитатели. Може да се промъкне в живота ви по най-различни пътища и да се наслои там, където най-малко сте я очаквали.

Също така, негативната енергия се проявява в разнообразни форми и, за съжаление, лесно може да се „закотви“ във вашия дом за доста дълго време, причинявайки безкраен цикъл от нещастия, проблеми и неуспехи от различно естество.

Как да разберем дали в къщата се е натрупала отрицателна енергия?

Усещате лоша енергия у другите
Отрицателната енергия, дебнеща в дома, може да повлияе върху цялостното възприятие на всяко друго живо същество в нея. Ако изведнъж започнете да забелязвате само лоши неща в другите хора, трябва да се замислите. Дали това не се дължи именно на този феномен?

Обикновено би могла да ви накара да се чувствате необяснимо зле по принцип и да ви провокира да се фокусирате върху недостатъците на хората около вас.

Ако нещата със съня не са наред

Още един признак на натрупана отрицателна енергия в дома е, ако често имате необясними проблеми със заспиването. Например, ако не винаги сте в състояние да спрете да мислите за проблемите, които се въртят в главата ви.

Отрицателната енергия може да ви докара сериозно проблеми със заспиването и съня, тъй като попада и атакува директно мислите ви. Обикновено ви насочва към негативните моменти от живота, които минават през главата ви като на филмова лента, когато се опитвате да се унесете.

Трудности при въвеждането на реда в къщата

Дори ако се опитвате много да подредите дома си и да го поддържате безупречно чиста, ситуацията винаги изглежда безнадеждна.

Отрицателната енергия може да „обсеби“ ума и нашите мисловни процеси и напълно да ни дезорганизира. И не става въпрос само за обстановката, но и за умовете ни.
Безредието и хаосът в къщата могат да са следствие и ясен сигнал, че у дома има натрупана негативна енергия.

Чувствате се неуспели и губите надежда

Още една от чудовищните прояви на натрупаната негативна енергия е това, че ви кара да се сравнявате постоянно с други хора, които виждате като по-успели, по-имащи и по-щастливи от вас.

Така се получава омагьосан кръг – винаги успявате да откриете в другите хора нещо, което вие самите нямате, или не спирате да се обвинявате, че не може да промените обстоятелствата и себе си така, че нещата да се получат възможно най-добре.

Отрицателната енергия, която се е наслоила дома ви, би могла сериозно да увреди самочувствието ви и самовъзприятията.

Измъчват ви кошмари

Трудно се успокоявате, а когато най-накрая заспите, сънувате неприятни неща. Отрицателната енергия е способна да ви преследва дори в сънищата и не ви оставя на мира даже и докато спите.
След събуждането се чувствате съкрушени и нещастни, независимо, че е още рано сутринта и нищо лошо не ви се е случило.
Ако често ставате „жертва“ на повтарящи се кошмари, вероятността къщата ви да е под влиянието на отрицателна енергия, е доста голяма.

Все сте в лошо настроение

Без значение колко хубав е денят ви, винаги сте в мрачно настроение. Тормозят ви пристъпи на меланхолия или по-лошо – налегнала ви е депресия.

По-добре ви е само когато сте далеч от дома. А вкъщи, по някаква незнайна причина, не сте спокойни и не ви е комфортно.
Неспокойствието или нервността ви у дома са ясен знак за наличие на лоша енергия.

Твърде натоварен график

Отрицателната енергия може не само да блокира ума ви, но и да стане още по-разрушителна. Тя ви обсебва дотолкова, че да не можете да се придържате към обичайния си ритъм на живот, прави ви нервни и дезорганизирани.

Негативното взема връх в ежедневието

Не може да изхвърлите от ума си негативните мисли, ядосвате се и ругаете често. Яд ви е преди всичко на самите себе си. Отрицателните мисли и теми на разговор обаче са сигурен път към самоунищожението. Ако това е вашето ежедневие, то има огромна вероятност причината да е натрупаната отрицателна енергия у дома.

Променливо настроение

Натрупаната отрицателна енергия контролира напълно настроението ви. Тя ви кара да се чувствате разконцентрирани, объркани и нещастни.

Ако вече сте идентифицирали някои от горните признаци, не се безпокойте, решение има. Как да се отървем от натрупаната у дома отрицателна енергия, ще разберем утре, в продължението на този материал.

19981

Similar Posts