Астрология

6 мита за хората зодия Дева, които разкриват истинската им същност

хората зодия Дева

Девите са едни от най-загадъчните и необичайни хора в Зодиака. Съществуват много митове за тях, но сега астролозите отговарят на най-важните въпроси, които разкриват истинския характер на Девата.

Това е зодия с ярка аура.  По някаква причина много хора смятат, че Девите са опасни и токсични, но това е абсолютен предразсъдък. Астролозите ви съветват да цените общуването с Девите, то може много да ви обогати.

 

Мит № 1: Девите са скучни

Тези, които вярват в това, никога не са общували явно с Деви. Хората от тази зодия имат невероятно чувство за хумор и могат да говорят на всякакви теми. Това са необикновени личности, които могат да се харесат на всеки, ако, разбира се, го искат. Да, много от тях не обичат шумните партита, но това не означава, че са скучни.

Мит № 2: Девите обичат самотата

Да, те не са против да прекарат една-две вечери у дома с чаша какао в ръце, но това не означава, че са необщителни. Бързо се уморяват от хората – вярно е, но обичат общуването и новите запознанства.

 

Мит № 3: Девите мислят едно, а казват друго

Правят го само в случаите, когато не искат да ви обидят, но във всяка друга ситуация нямат причина да лъжат. Те знаят как да лъжат, но мразят да го правят, защото лъжата отнема огромно количество от енергията им. За тях е много по-лесно да кажат истината и да бъдат наказани за това, което са направили, отколкото да градят една лъжа върху друга.

 

Мит № 4: На Девите не може да се вярва

Този мит също се разрушава от разобличаването на предишния. Девите не изневеряват без основателна причина. Ако не сте ги дразнили в миналото, то сега нямате основание да се притеснявате, че ще ви сложат рога или ще ви разочароват с неприятна постъпка. Но са много отмъстителни, така че се опитвайте да им пресичате пътя.

 

Мит № 5: Те критикуват всички през цялото време

Да, виждат всички свои и чужди грешки, но ще ви критикуват само ако сте постъпили прибързано и наистина сте виновни за нещо сериозно. Те никога няма да предявят претенции към вас просто ей така. Отлично разбират, че всеки има право на грешки.

Мит № 6: Девите винаги са заети

Да, те имат много неща за правене, но винаги намират начин да отделят време на семейството, приятелите, сродната душа. Девите не забравят доброто, което са получили и винаги помнят хората, които са им помогнали в труден момент. Те отразяват вашето поведение. Ако Девата е мила с вас, значи го заслужавате.

14545

Similar Posts