Любов и връзки

6 признака в поведението на мъжа, които издават истинско му отношение към вас

знаци че те обича

Повечето жени сме романтични, но в същото време и доста нетърпеливи. След запознанство с някой, който определено успее да ни развълнува, бързаме да правим планове и веднага започваме да мечтаем за съвместно бъдеще.

За съжаление, избраника може дори да не подозира това, особено, ако не изпитва взаимни чувства. За да предотвратим подобна неловка ситуация, може да обърнем внимание на определени признаци, които издават истинско му отношение. Те ще ни помогнат да разберем дали си струва да мислим за този човек като за нашия „единствен“.

Той непрекъснато поема инициативата

Ако един мъж се интересува и привлича от жена, тогава най-силното му желание е да вижда обекта на своята страст възможно най-често. Това означава, че един оптимистично настроен за връзката мъж редовно ще се обажда, ще изпраща съобщения и ще уговаря срещи.

В същото време, ако е необходимо, той ще се адаптира към графика ви, ще покаже гъвкавост, ще има предвид всички ваши желания. Ако вашият възлюбен се държи по този начин, тогава няма съмнение, че той наистина е искрен в страстта си към вас.

Той не отказва да се снимате заедно

Мъж, който с желание прави селфи с жена, освен това не се страхува да публикува такива снимки на страниците си в социалните мрежи, определено е достоен за доверие. В този случай всяка съвместна снимка е официален документ, потвърждаващ съществуването на романтична връзка.

Ако, обаче, категорично отказва да прави съвместни селфита, измисляйки различни причини за това, явно не бърза да направи връзката публично достояние и предпочита ви скрие от приятели, роднини и познати. Това не говори добре. Психолозите са на мнение, че мъжът прави това, защото не ви приема сериозно и не вижда съвместно бъдеще с вас.

Винаги е изключително искрен и честен

Само мъж, който не се страхува да бъде честен и искрен с любимата си, може да заслужи нейното пълно доверие. Ако той не се колебае да говори за миналите си взаимоотношения, споделя личните си преживявания и проблеми, демонстрира собствените си чувства и не се опитва да се скрие зад маска, тогава този човек напълно ви се доверява.

Пълното доверие е възможно само между близки, които са обвързани от здрави връзки и имат силна емоционална привързаност.

Той винаги предлага помощта си

Ако винаги е  насреща за каквото и да го помолите – бъдете сигурни, че този човек е влюбен във вас.

И обратно – ако никога не се интересува от вашите лични проблеми и не ви предлага помощ, дори и малка, това означава, че той е напълно безразличен.

Един мъж не иска да харчи нито времето, нито парите си, нито други ресурси за уреждане на проблемите на жена, която не играе особена роля в живота му. Най -вероятно той ви възприема като случайна фигура, която определено няма да остане за дълго време с него.

Той се дразни от вас дори без причина

За мъжа е трудно да скрие раздразнението си в отношенията с жена. Ако непрекъснато я прекъсва, губи самообладание по дреболии, смее се презрително, мръщи се или потъва в собствените си мисли – всичко това са очевидни признаци, че човекът не само не е влюбен, но явно е обременен от компанията на дамата.

Може би той я търпи насила, тъй като планира да извлече някаква полза от тази връзка.

Веднага щом започнете да забелязвате, че явно дразните избраника си, знайте, че той просто ви толерира и няма други чувства там.

Той често нарушава обещанията си

Когато мъж обещава нещо на любимата си, това означава, че е длъжен да го изпълни. Човек, който говори празни приказки е безразличен към жената. За да оправдае бездействието си, той ще донесе вода от девет кладенеца, но причината е ясна – просто не държи на вас.

Наивно е да се надяваме, че такъв човек ни обича или оценява. Явно просто се възползва от момента, но в действителност дори няма елементарно уважение. Да се търпи такова отношение означава да се позволи на мъжа да си играе своята игра и да манипулира. Това няма да свърши добре.

69375

Similar Posts