Езотерика

6 съвета как да се свържете с вашия Ангел Пазител и как да получите помощ от него

как да се свържете с вашия Ангел Пазител

Трудностите са част от живота на всеки от нас. Понякога ни е толкова тежко, че не можем да се „съберем“ и да продължим напред. Имаме нужда от подкрепа. За тези, които има откъде да я получат, е по-леко, но някои просто остават сами с тегобите си, измъчват се и се терзаят дни наред. Губят съня си, не могат да се хранят – с две думи, животът бавно, но сигурно започва да изтича от тях.

Но не забравяйте, че не сте сами на този свят. Бог мисли за своите чеда и затова им изпраща ангели-пазители, точно в моментите, когато се нуждаят най-много от тях.

Ангелите пазители са вездесъщи дарове от Създателя, изпратени да ни помогнат в житейските изпитания. Знам, че е трудно да се повярва, особено, когато сме разстроени и огорчени и ни се струва, че помощ няма от никъде. Но е вярно. Ангелите-пазители съществуват. И ако научите малко повече за вашия Ангел, ще разберете как да установите връзка с него, за да ви бъде утеха и опора, дори когато всичко изглежда безнадеждно.

Какво трябва да знае всеки, който преживява труден момент от живота си

Независимо кои сме и в какво вярваме, всеки от нас има Ангел Пазител, който остава с нас през целия ни живот и който е обзет от безусловна любов към нас. Можем да го помолим за помощ по абсолютно всички въпроси и той ще направи всичко възможно, за да го насочи по правилния път. И ако искаме, ще успеем да чуем дори неговия шепот.

Как да влезете в контакт със своя Ангел Пазител?

За да влезете в контакт с него, ви е необходима способността да се концентрирате. В същото време общуването с Ангела е толкова лесно, колкото разговорът с близък приятел. Сприятелете се с него и  като животът ви ще се промени коренно към по-добро.

Не е нужно да понасяте трудностите на всеки ден сами.

Няколко съвета, които ще ви помогнат да се свържете с вашия Ангел Пазител

Търсете го за помощ възможно най-често

Вашият ангел-пазител е дошъл тук с единствената цел –  да ви помогне. Но той никога няма да наложи волята си. Ангелите действат от ваше име и  само когато ги помолите. Затова, ако имате нужда от помощта му, просто го помолете.

Говорете с него като с най-добрия си приятел

Можете да говорите с вашия Ангел Пазител без всякакви притеснения – сякаш разговаряте с най-добрия си приятел – за каквото и да било, мълчаливо или на глас. Можете да поискате помощта му за всеки проблем, възникнал през деня.

Ангелите помагат както при най-незначителните и ежедневни проблеми, така и в най-привидно безнадеждните ситуации. Веднага щом поискате, помощта е вече на път.

Бъдете внимателни

След като поискате помощ, обърнете внимание на указанията какво да правите по-нататък. Ще ги получите под формата на знаци, преживени чувства или интуитивни предчувствия.

Освен това, можете да получите отговор на въпрос чрез съобщение от приятел или непознат или чрез някакво съвсем обикновено нещо, например чрез перо, дъга или дори текстове на песни. Можете също така да намерите търсения отговор по напълно случаен начин – да го видите случайно на билборд или на страница в интернет, в книга, дори в табелка на магазин.

Бъдете отворени и вашият Ангел Пазител ще успее да привлече вниманието Ви.

Какво ще се случи, когато разпознаете знаците от вашия Ангел Пазител

Когато получите знака, ще почувствате особено въодушевление. Това ще ви каже какво означава съобщението и какво точно да направите. Сякаш прозрение свише ще дойде при вас, ще знаете точно кой път да поемете.

Доверете се на интуицията си и действайте в съответствие с дадените инструкции. Колкото по-често правите това, толкова по-ясни знаци ще получавате.

Как да използвате помощта на Ангела Пазител за подобряване на любовната връзка

Друга област, в която може да очаквате помощ от вашия ангел, е връзката ви. Разбира се, не можете директно да общувате с Ангела на партньора си, но можете да го помолите да привлече неговата подкрепа за решаване на проблем между вас и любимия ви човек, за излекуване на болест и т.н. Можете да го помолите да окаже съдействие в най-трудните ситуации.

Благодарете на своя Ангел Пазител

За да установите тясна връзка с вашия Ангел, е важно да му благодарите още преди да получите отговор – сякаш това вече се е случило.

Например, можете да кажете или да помислите: „Благодаря ти, че ме подкрепи по време на тази среща“, преди още тя да се е провела. Или „Благодаря ти, че ми помогна да разреша този проблем“, преди проблемът да бъде разрешен.

След като получите помощ, благодарете отново на вашия Ангел.

Оставете място за нещо по-добро

Може да сте поискали някаква конкретна помощ, но е вероятно проблемът да бъде разрешен по начин, за който дори не сте могли да се сетите. Оставяйки място за неочаквани резултати, вие ще получите отговори, които надхвърлят най-смелите ви мечти и очаквания.

Може да кажете или да помислите: „Нека се случи нещо по-хубаво за доброто на всички“ или „Моля за възможно най-добрия резултат за всички засегнати“.

И така, вече знаете – когато решавате днешните проблеми, винаги можете да помолите вашия Ангел Пазител за помощ и да получите най-добрата такава свише.

5723

Similar Posts