Във форма Здраве Отслабване

Отслабване при хипотиреоидизъм: Билката, която ще нормализира теглото ви при понижена функция на щитовидната жлеза

отслабване при хипотиреоидизъм

Проблемите с щитовидната жлеза са много често срещани при жените над 40-годишна възраст. Много често заболяването е придружено и с повишаване на теглото, въпреки че хранителният режим е правилен. Това се дължи на нарушения метаболизъм, при който организмът се затруднява при обмяната на веществата. Оттук идва и проблемът с наднорменото тегло.

Но това не е единственият проблем. Болните се чувстват постоянно изтощени, изпитват трудности при изкачване на стълби и вървене по нанагорнище. Задъхват се бързо и силите им постоянно не стигат.

С две думи, животът им се превръща в ад. Всеки, който страда от понижена функция на щитовидната жлеза знае за какво става дума.

Но това, което повечето хора не знаят е, че могат лесно да се отърват както от излишните килограми, така и да възвърнат отново енергията си и да се чувстват пълноценни в ежедневието си.

При това само с помощта на чай, който се приема веднъж на ден, най-добре сутрин, на гладно.

Билката, която ви трябва е женско биле.

Рецептата е изпитана лично от човек от нашия екип и работи безотказно.

Как да приготвите чая?

Една супена лъжица женско биле се залива с 250 мл вряла вода. Запарва се докато изстине. След това се пие. И така всеки ден, в продължение на три месеца, след което е добре да се направи почивка.

Отварата има доста тръпчив и горчив вкус, но пък само след месец ще почувствате коренна промяна във физическото си състояние. Енергията се възвръща, а излишните килограми започват да се топят.

Допълнителни препоръки

По време на курса на лечение с чай от женско биле е добре да си приготвяте ежедневно и смути от коприва, спанак и магданоз. Може заедно, а може и по отделно. Кой както предпочита. Тези листни зеленчуци също подпомагат организма да възстанови нарушената функция на щитовидната жлеза.

Не отлагайте, започнете още днес. Резултатите ще ви изненадат приятно!

От нашия екип ви желаем да бъдете винаги здрави и жизнени.

Забележка: Статията е с изключително информационна цел. Преди да изпробвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, първо се консултирайте с вашия лекар!

386

Similar Posts