Любов и връзки

7 женски фрази, на които нито един мъж не може да устои

7 женски фрази които разтапят мъжете

Нежните думи, произнесени искрено, със сигурност могат да разтопят всеки мъж. Особено, когато идват от най-скъпата им на сърцето жена. Но има голяма разлика в това как силният пол приема комплименти, в сравнение с нежният, твърдят психолози.

При мъжете те трябва да са „правилни“ и да се изговарят и в точното време.  

Какви трябва да бъдат нежните фрази към любимия и какви – не, за да има ефект?

Откажете се от шепненето и умалителните форми. Много мъже са безразлични към това, а някои просто не могат да ги понасят. Комплиментите трябва да се произнасят само в онези моменти, когато са най-подходящи. И не бива да звучат просто като набор от думи.

Комплиментът към мъжа винаги следва да е някакъв вид заключение

Мъжете мислят логично, но това не им пречи да бъдат емоционални и нестабилни, затова изричайте милите слова само когато любимият е в добро настроение и може да ви „чува“.

Най-добре е да правите комплименти насаме

Най-добре е да правите комплименти насаме, за да не ги чуват другите хора. Огромен брой представители на силния пол мразят, когато това, което трябва да е адресирано единствено до тях, става достояние на всички на опашката в магазина, например.

Комплименти, които са свързани с мнението на трети лица

Мъжете много харесват комплиментите, чийто им е някой от обкръжението на половинката. Например вашият мъж ще се радва много да чуе думите: „Момичетата от работа казаха, че си страхотен“. Това ще бъде най-добрият комплимент за вашия избраник на всеки етап от любовната връзка.

Комплиментите, които повишават самочувствието, работят най-добре

Нежните думи към мъжа имат за цел не само да разкрият вашите най-съкровени чувства към него, но и да повишат самочувствието му. Психолозите ви съветват винаги да помните това.

Ето и най-добрите комплименти за мъже.

Фраза, която е идеална за започване на връзка

„Чувствам се много добре с теб“. Тази фраза е идеална за започване на връзка. Мъжът винаги се интересува как се чувствате до него, така че не забравяйте да му казвате истината по-често. По принцип, такъв комплимент може да се направи каже по всяко време, но не твърде често. Щом се чувствате добре с него, явно той знае, че прави всичко както трябва. Това силно повишава самочувствието му, успокоява го и в същото време го мотивира да се старае още повече.

Комплимент за по-късните етапи на връзката

„ Не мога да си представя живота без теб“. Това е добър комплимент в по-късните етапи на една връзка. Ако решите да кажете това в по-ранните етапи, може да постигнете обратен ефект. Мъжът анализира добре казаното от вас, така че няма как да го измамите. Трябва наистина да го почувствате, а не да безцелно да „хвърляте“ думи. Вашият любим трябва да се чувства необходим, така че тези думи ще помогнат за укрепване на любовта му към вас.

Върхът на удоволствието за мъжа

„ Ти си толкова силен“. Това е върхът на удоволствието за мъжа. За него подобни думи са като балсам за душата. Разбира се, ако той абсолютно не е такъв, тогава може да имате проблеми, затова е по-добре да знаете на кого може да се направи такъв комплимент и на кого не. Този, който се опитва да бъде силен, ще го оцени, а този, който не иска да бъде такъв или не се стреми към това, ще пропусне подобни думи или веднага ще разбере, че това е фалшиво ласкателство.

Един много сполучлив комплимент

„Толкова си умен“. Това е комплимент, който замества предишния или го допълва. Мъжете могат да бъдат три вида: умни, силни или силни и умни едновременно. Ако кажете на някой мъж, че е умен, това ще има своя положителен ефект. Разбира се, че глупакът няма да забележи ласкателство и ще се възгордее, но умният ще го възприеме правилно.

Думи за след интимност

„ Наистина те харесвам“. Тези думи имат най-голям ефект, когато се произнасят след интимност. Например, след първия ви път – тогава направо ще предизвикат фурор. По принцип те остават много актуални в брачния живот, дори след дълги години, прекарани заедно. Можете да кажете такива думи и преди първата близост. Това също ще бъде доста приятен бонус. Мъжете са алчни за комплименти – това е факт!

Комплимент, с който ще го спечелите набързо

„Имаш страхотно чувство за хумор“. Но не можете да кажете това, ако не се смеете от сърце на шегите му. Изказан искрено, такъв комплимент ще ви позволи да спечелите още повече мъжа. Също така, еднаквото чувство за хумор показва близостта на вашите души и сходните възгледи за света. Ако смятате, че не разбирате чувството за хумор на един мъж, най-добре не го ласкайте.

Комплимент, който „разтапя“ мъжа

„ Щастлива съм до теб“. Това са много приятни думи, които мъжът обича да чува. Но е по-добре да не ги казвате твърде често. Подобен комплимент е добър за дългосрочна връзка, защото мъжът не обича да задава въпроси като „добре ли си с мен?“. Той трябва да го чуе от вас, за да не изглежда като глупак.

Всеки, без изключение, може да бъде спечелен чрез комплименти

Той ще ви обърне внимание, ако отбележите предимствата му пред недостатъците. Ще бъде много по-лесно да установите връзка с мъжа, ако той знае, че го харесвате. Съмненията му ще се стопят след вашите успешни комплименти.

Но…

Ако мъж е до вас само заради приятни думи, значи е  инфантилен. Има мъже, които остават близо до жената само докато тя ги боготвори. Обикновено често инициират кавги още в ранните етапи на връзката и веднага изчезват, щом страстите понамалеят. Най-добре е да стоите далеч от тях, съветват специалистите.

24132

Similar Posts