Езотерика Любов и връзки

7 знака, че човек постоянно мисли за вас

Знаци че човек постоянно мисли за вас

Между хора, които са свързани или свързани в миналото с чувства, се образува силна невидима връзка …

Това може да се обясни по различни начини. Например, че съществува така нареченото „колективно несъзнавано” (според Юнг) или квантово ниво (според Диспенза). Или казано по друг начин, става въпрос за енергоинформационно поле.

Всичко започва точно там, с мисли, емоции, намерения и едва след това се реализира във физическата реалност. Това е в много кратко определение, разбира се.

От това общо енергийно-информационно поле Таро, махалото и други инструменти получават информация. Всеки има достъп до него и всички сме много свързани помежду си.

Затова можем да почувстваме или просто да „знаем“ някои неща, противни на логиката. Това се нарича интуиция.

 

Кои са признаците, по които можете да определите, че човек постоянно мисли за вас?

 

Появява се често в сънищата ви

И те не са епизодични, а постоянни. Ден след ден можете да виждате този човек насън или с различна честота, но това е система – случва се редовно. Това е най-очевидният знак, че човек мисли за вас.

Нашето подсъзнание много често ни дава отговори на нашите въпроси или ни предупреждава за нещо. Сънищата са отражение на нашето подсъзнание.

 

Спонтанни мисли за този човек

Ако сте заети с някакъв бизнес или сте съсредоточени върху друго важно нещо, но мислите за този човек внезапно и неочаквано се появяват в ума ви, това често може да означава, че в момента той мисли за вас. Или пък през цялото време.

 

За енерго-информационното поле разстоянието няма абсолютно никакво значение. Следователно, синхронизирането се извършва почти мигновено. Веднага щом човек започне да мисли за вас, вие се сещате за него.

А ето и най-ясният пример как работи това. Забелязали ли сте, че ако не сте виждали или чували някого от дълго време, а внезапно си спомните за него и той веднага се проявява във вашето пространство. Обажда се или пише, а може и да го срещнете на улицата. Най-често това се случва с нашите приятели, с които нямаме чак толкова силна енергийна връзка. А какво да кажем за тези, с които сме имали силни емоции?!

 

На върха на доброто настроение внезапно ви връхлита тъга

Не можете да разберете какво се случва. Но именно този знак показва, че някой ви мисли постоянно и тъгува по вас. Някой, който го е грижа за вас. С хора, с които нямаме силна емоционална връзка не става.

 

Постоянно сте в полезрението на този човек

Ако човек често мисли за вас, тогава неговото подсъзнание ще достигне до вашето пространство. Ще има случайни срещи, той постоянно ще вижда вашите снимки във емисията и вие ще го виждате. Или ще се случат други събития, които ще предадат информация за вас един на друг. Дори и без вашето участие.

Постоянно ще получавате някаква нова информация за този човек. Това е ясен знак, че сте постоянно в мислите му.

 

Напомняния за този човек във вашето поле

Случайно се натъквате на стари снимки с този човек на лаптопа, в социалните мрежи на приятели в обща снимка. Или сте били абсолютно сигурни, че сте изтрили всички снимки с този човек от телефона си, но се оказва, че една или повече някак си са оцелели. Или случайно ще започнете да намирате нещата му у дома, въпреки че сте абсолютно сигурни, че не трябва да са там.

Това е ясен знак, че този човек мисли за вас. Неговото подсъзнание действа във ваша посока, за да ви напомни за себе си. Това може да се отдаде и когато виждате номера на колата му, телефона навсякъде. „Вашата“ песен непрекъснато се свири навсякъде, въпреки че не е популярна от дълго време. И други подобни странности.

 

Започвате да се срещате с хора с едно и също име

С името на човека, който мисли за вас. Сервитьорът в кафенето, зъболекарят, при който сте се записали, таксиметровият шофьор, който наехте днес… Ако дълго време ви преследва едно и също име, това означава, че този човек не спира да мисли за вас.

Неочакван прилив на енергия

Чувството, че можеш да преместите планини. Ако този прилив е силен, това може да е знак, че някой изцежда енергията ви. Изтичането минава през мисли или емоции към вашия адрес. С всеки полюс – плюс или минус. Или някой копнее за вас гледайки вашите снимки, например.

23161

Similar Posts