Астрология

Губят ума и дума от ЛЮБОВ: 6 най-страстни двойки зодии

Най-страстни двойки зодии

Има хора, които под давлението на любовта напълно губят умовете си. Астролозите назовават 6 такива двойки, които горят от страст и нищо друго няма значение за тях, освен това, да бъдат заедно!

Близнаци и Стрелец

Винаги позитивни, енергични и готови за приключения, Близнаци и Стрелец са едни от най-готините двойки в света. И двамата перфектно се адаптират към всичко ново, така че винаги се впускат в любовни приключения без проблеми и веднага. Те се разбират на някакво духовно ниво, вероятно защото и двамата имат добре развита интуиция. И живеят в момента, така че никой не се натоварва със задължения и сериозни разговори. Свобода без очаквания е мотото на връзката им.

 

 

Телец и Рак

Телецът и Ракът, повече от всички други знаци, се стремят към комфорт и сигурност, които да ги заобикалят 24/7. И когато тези двамата са заедно, те се разбират перфектно и са готови да изпълнят всички желания на сродната си душа, защото тези желания обикновено съвпадат с техните. Те са по-склонни да останат вкъщи за празниците и да лежат в леглото, докато по-активните им приятели пътуват, сърфират или карат ски. Много по-приятно им е да прекарват свободното си време един с друг.  За някои Телец и Рак може да изглеждат ужасно скучна двойка, но това съвсем не е така. Те са любвеобилни, нежни и имат невероятно силна и чувствена връзка.

 

 

Овен и Лъв

Когато тези два огнени знака се сближат, започва истинската лудост. В най-добрия смисъл на думата, разбира се! Въпреки факта, че Овните и Лъвовете са супер ярки личности и изглежда, че едва ли някога ще се съберат, те се разбират много добре. И всичко това благодарение на тяхното самочувствие и преливаща енергия. Страстта ги съпътства буквално във всички сфери на взаимоотношенията – и не само зад вратата на спалнята. Те са прекрасни семейни двойки и човек може само да мечтае за такива родители, баба и дядо.

 

 

Близнаци и Везни

Тези два въздушни знака са малко неочаквана двойка, но наистина си пасват добре. Те са общителни, харизматични и забележителни, така че когато започнат да излизат, веднага показват най-добрите си качества. Освен това и двамата търсят сериозна връзка, така че шансът да останат заедно завинаги е много голям. И бракът на тези двамата ще бъде всичко друго, но не и скучен!

 

 

Водолей и Стрелец

Когато две безстрашни и любознателни личности са заедно, избухва истински пожар. Никой не обича да експериментира във връзките като Водолей и Стрелец, така че личният им живот определено ще бъде горещ.  Вярно, цялото очарование не е само в това – в края на краищата и двете зодии ценят много свободата и независимостта си, затова ще уважават границите на другия колкото е възможно повече. Ето защо са идеалната двойка.

 

Риби и Скорпион

Водните знаци са известни със своята особена емоционалност, така че в отношенията между Риби и Скорпиони има много чувственост. Може би си мислите, че тези двамата просто реват на рамото един на друг, но не – те имат силна емоционална връзка. И двамата са любопитни по природа, така че им е интересно да научат един за друг всяко дребно нещо. Това им помага да развиват във връзката и така с времето стават все по-силни и страстни.

3051

Similar Posts