Любов и връзки

8 прости знака за любов, които показват колко много мъжът обича и уважава своята жена

Знаци за любов

Щастливата връзка не е обвързана със скъпи подаръци и луксозен живот, макар че няма нищо лошо, ако ги има. Топлината и грижата са това, което свързва хората, които се обичат. Дребните жестове имат много много по-голяма стойност от помпозните изрази на внимание. Това, което чувстваме в сърцето е много по-важно от това, което показваме на света! Психолозите са определили няколко прости знаци за любов, които са безценни и показват колко много наистина мъжът обича своята жена!  

 

Когато той не може да се „отлепи“ от теб

Да, закъснява за работа сутрин, но въпреки безмерното бързане, не пропуска да те притисне до себе си и да те целуне за чао! Този дребничък жест всъщност говори много. Рационалният мъжки мозък автоматично отсява нужното от ненужното. И щом му е важно да те притисне до себе си, да долепи устни до твоите, до челото ти, очите или друго чувствително място, значи наистина изпитва тази потребност. Потребността да си до него. И той до теб.

Целувката за добре дошъл казва „Толкова се радвам да те видя!“, а целувката за прощаване – „Ще ми липсваш много!“.

 

Когато физическата близост му е нужна като въздух

Казват, мъжете били темерути, нечувствителни, какви ли не. Не е така! Всичко е индивидуално, разбира се, но ако един мъж изпитва нужда от физически контакт, той го осъществява. Не му пука кой какво ще каже и какво ще каже. Иска ли да гушне жената на своя живот, нищо не може да го спре!

Това му помага да се чувства близо до любимия човек. Трогателен и мил жест. А и казват, че прегръдките удължават живота.

Дребните неща са безценни

Толкова сме свикнали да мислим „на едро“, че обикновено ги пропускаме. А те са най-важни. Шансът да получат за подарък огърлица на стойност стотици хиляди левове имат много малко жени. Но това ли е най-важното? Любовта не се мери с пари. Ако, когато си болна, той е обиколил целия град пеша в дъжда, например, за да ти донесе лекарства за облекчение, това е много по-ценно от какъвто и да било друг подарък, дори този, с най-високата материална стойност. Говорим за неща от този род – наглед дребни, но, всъщност … най-важните.

 

Ти си моят свят и аз съм щастлив от това!

Жените са готови на всичко заради този, когото обичат. Влюбената жена следи стриктно външния си вид, маниерите си, стреми се да бъде перфектна за най-важния мъж в живота си. Ако той го забелязва, ако го оценя и споделя колко е щастлив от това, знайте, дами, този мъж ви обича! Вие сте неговия свят. И всичко в този свят има значение – усмивката, съблазнителното облекло, красиво подредената коса, нежният маникюр, всичко… Защото е част от жената, за която той е готов на всичко.

 

Благодаря ти, че сготви за мен! А сега аз ще сготвя за теб!

В любовта не броим точки. Обичаме и само това има значение. Всеки иска да направи нещо хубаво, с което да зарадва половинката. Няма нищо по-ценно от това да седнете двамата в уютното домашно кътче, да се наслаждавате на компанията си и на вкусната храна. Понякога ти готвиш, а понякога – той. Да нахраниш този, който ти е скъп е истинско удоволствие!

 

Грижа ме е за теб, защото не знам какво бих правил без теб

Ти си част от живота му. Най-хубавата част. И той не иска да те загуби. Облече ли се достатъчно топло? Как се чувстваш? Наред ли е всичко? Въпроси от този род показват, че вашият любим ви възприема като нещо наистина ценно.

 

Колко си красива, когато заспиваш в ръцете ми!

Гушнали сте се докато гледате филм, а ти си заспала в ръцете му. Той не смее да мръдне, защото не иска да развали интимния миг. Когато се чувстваме комфортно, сигурни, в пълна безопасност, тогава заспиваме най-бързо. Самият факт, че сте се отпуснали в ръцете му е голям комплимент за него. И той го оценя. И е щастлив от това!

 

Благодаря, че те има!

Вълшебната думичка, която разбива ледове и отваря дори най-здраво залостените врати. Не коства много. Но пък значи много. Казва ли ти често той „благодаря“? Благодаря за това, което правиш за мен! Благодаря, че си в моя живот! Благодаря, че те има на този свят! Благодаря, благодаря, благодаря… Казват, това е най-силната вибрация. Благодарността. Съчетана с чистата любов, тя създава точно тази енергия, която ни е нужна да преборим всички неприятности и да се чувстваме щастливи до човека, когото обичаме!

 

Нека не мерим любовта с пари. Тя няма нищо общо с тях.

17354

Similar Posts