Любопитно

Какво разкрива името на мъжа: Дали е подходящ за теб? По името ще разбереш

Какво разкрива името на мъжа

Името е нашият специален житейски код. Комбинацията от звукове влияе пряко на живота ни. Нека видим какво разкрива името на мъжа, с който сме избрали да свържем живота си.

Мъжки имена, чиито собственици са най-добрите любовници

При среща с мъж всяко жена иска да научи колкото се може повече за него, включително и тайно се пита колко добър е той в леглото. Експертите посочват някои мъжки имена, чиито собственици са най-добрите любовници.

Какви имена носят най-добрите любовници?

Александър

Александър вярва в любовта и жадува за нея. Заради това сърцето му е разбивано многократно – точно защото се отнася към всяка своя връзка с присъщата му пламенна страст. Любовта го завладява изцяло, той се отдава на чувствата с цялото си сърце, което не може да не се отрази на отношението му към жената и в леглото. В интимния живот той е страстен, стреми се да достави максимално удоволствие на любимата си.

Кирил

Външно спокоен и студен, Кирил привлича жените със своя чар, мистерия и сексапил. Всяка жена, която попадне в капана му, се надява да го промени, да смекчи студеното му сърце и да стане единствената за него. В интимен план Кирил вярва, че няма граници за съвършенството, това е много важен аспект от живота му. Той се стреми да накара жената да се влюби лудо в него, да се почувства жизненоважен за партньорката си. Стреми се да заеме всички нейни мисли!

Венцислав

Венцислав е вечен борец и завоевател. Тъй е силна натура и избира същите силни жени за себе си. Целта му е победа в борбата за надмощие в отношенията и подчинението на жената. В същото време всички средства са добри за него. Коя жена може да устои на невероятната му чувственост и страст в леглото? Венцислав е в състояние да направи послушна котка от всяка амазонка, като я окъпе в своята ласка и нежност. Но, щом постигне желаното, той губи интерес и отива да покорява нови висоти.

Мъжки имена, чиито собственици са идеалните съпрузи

Коя жена не мечтае за перфектния съпруг? Любящ, верен и надежден, разбиращ и искрен в чувствата си! Разбира се, всяка.

Тълкувателите на имена твърдят, че мъжете със следните имена са надарени точно с тези качества и това ги прави идеалните партньори на всички времена.

Андрей

Андрей е примерен семеен мъж. Неговото енергийно силно разположение е надарено с чар и харизма. Той е добър приятел и винаги готов да помогне. За Андрей семейството винаги е основен приоритет. Това е предан съпруг, надежден и грижовен партньор, любящ и справедлив баща. Почита много високо семейните ценности. И подхожда към всяка ситуация възможно най-отговорно.

 

Най-често Андрей се жени веднъж в живота си. Бракът за него не е игра, а сериозна работа. На семейството му никога няма да му липсва внимание. В същото време собственикът на това име е романтик, който искрено вярва в любовта. Той не е склонен да започва връзки отстрани, да изневерява на любимата си.

Даниел

Отличителна черта на Даниел е отзивчивостта. Това е спокоен и солиден мъж. Винаги изгражда отношенията си внимателно и отговорно, без да се стреми да ги формализира. Любимата на Даниел може да е спокойна, че никога няма да й изневери, а нейните интереси ще са най-важни за него. По-важни дори от собствените му. Притежателите на това име много обичат децата и са едни от най-добрите бащи.

Съпрузите с име Даниел не пестят внимание за своите роднини. В личния си живот те са търпеливи, умеят да правят компромиси, спокойно решават проблемите. Най-важната им задача е да спасят семейството, ако нещо го застрашава.

Едуард

Мъжът на име Едуард обича да говори открито и директно за чувствата си. Той е винаги до любимата си в трудни моменти и винаги я подкрепя.

Носителите на името Едуард отвън може да изглеждат малко корави и груби. Просто защото не обичат да се подчиняват на непознати или да се опитват да ги впечатлят. Собственикът на това благородно име е открит и директен, така че трябва да сте подготвени за неговата честност и неподправеност. Еди обича да показва любовта си чрез неочаквани и скъпи подаръци.

Мъжки имена, чиито собственици са най-успешните бизнесмени

С тези мъже никога няма да познаете какво е бедност! Да видим кои са те.

Димитър

Силата на характера на този мъж е голяма. Изключително енергичен, Димитър постоянно се стреми да се усъвършенства. Обича да изпипва нещата и това му отваря път към нови хоризонти. Не всичко в живота му се развива като по вода, но това не му пречи. След като е паднал, този мъж става и продължава напред с пълна сила.

Богдан

Този мъж се отличава с огромна упоритост. Каквото и да се случи, той никога не губи самообладание и като по чудо успява винаги да поеме контрола в свои ръце. Фен е на логиката и не обича мистицизма. Чувствата му си остават скрити за околните. Понякога е доста избухлив, но му минава бързо.

Павел

В тази мъж са събрани няколко личности наведнъж. Изключителен ум, приключенски дух, способност винаги да излиза от неприятни ситуации. В бизнеса проявява невероятна амбиция и постоянство.

 Антон

Антон е голям чаровник. Доста е уравновесен, но същевременно и плах и чувствителен. В бизнеса обаче всичко това отстъпва пред сила на духа и способност да извлича полза дори от неприятните ситуации. Антон никога няма да остане без пари!

Константин

Това е една изключително уверена личност, която съчетава най-добрите качества за бизнесмени – възможност за поемане на отговорност, последователност и честност. Добрите сделки просто го преследват, а парите се множат с лекота!

 

Мъжки имена, чиито притежатели са най-големите женкари

Ако сте се влюбили в мъж с такова име, бъдете възможно най-внимателни. Тези господа обичат да кръшкат! Да ги видим кои са.

Николай

В началото мъжете с това име се преструват на много скромни и доверчиви, но не се заблуждавайте! Тези качества не са характерни за тях и са само стръв за красивите дами. Когато на Николай му стане тясно и скучно във връзката, той лесно съобщава това на своята сродна душа. И без съжаление.

Денис

Дори присъствието на съпруга и деца не пречи на мъжете с това име редовно да се забавляват в компанията на други жени. Тези мъже искрено вярват, че това само укрепва семейството им. Например, след няколко срещи става очевидно, че законната съпруга е по-умна и по-красива. Времето обаче минава и Дениз отново започва да търси нови доказателства за тази истина.

Иван

Новите запознанства за Иван са начин за облекчаване на стреса. Особено, ако отношенията с веднъж избраната жена не се развиват особено добре. За съжаление, често подобни външни връзки допълнително влошават микроклимата в семейството. В резултат на това Иван има всички шансове да се присъедини към редиците на ергените и никога да не сключи официално брак.

Валери

Много често собствениците на това име имат няколко любовници наведнъж. В прегръдките на една жена им е непоносимо скучно. Ако обаче законната съпруга разбере и постави неверника пред избор, той ще го направи в полза на любимата си.

15776

Similar Posts