Езотерика

Ако ви сърби дясната ръка: Ето как да сбъднете добрата поличба за пари

дясната ръка сърби - поличба за пари

Защо ни сърби дясна ръка и то без видима причина? Ако сте свикнали да се доверявате на интуицията си, тогава определено ще се сетите, че това е знак.

„Няма случайни неща“ е казал големият китайски мислител Чуан Дзъ. И всички трябва обърнат внимание на всякакви невероятни събития, знаци и символи, които се случват по пътя на живота ни. Нека да разберем добра или лоша поличба, ако дясната длан сърби, и също така да се научим как да се възползваме от това за наше добро.

Защо ме сърби дясната ръка –  добри поличби

Дясната страна на тялото сигнализира, че благоприятните събития наближават.

Според поличбата ви очакват положителни моменти, неочакваната поява на пари или приятна среща. Финансовите постъпления са основната интерпретация на този знак. Каналите за получаване могат да бъдат много различни. Най -често това са:

Изплащане на заплати или бонуси

Лихви по депозит

Издръжка или надбавка

Паричен подарък от близки

Неочаквани приходи

 

Сърбежът на дясната ръка е също така знак за евентуално кариерно развитие, което ще доведе до увеличаване на доходите.

Може ли знак да се повтаря от месец на месец?

Разбира се, и всеки път това ще се случва в навечерието на финансовите постъпления.

Не само задната част на дланта може да сърби, а цялата длан или дори и рамото. За да се възползвате максимално от шанса си да получите пари, езотериците ви съветват да визуализирате впечатляваща пачка банкноти в ръцете си. Усетете как я държите, усетете специфичната грапава повърхност!

Ако това ви е трудно, затворете очи и медитирайте върху парите. След това стиснете здраво ръката си и бързо я сложете в джоба си, така че парите да не отидат никъде другаде.

Когато дясната ръка сърби, бързо намерете дървен предмет в близост – например, врата, мебели от дърво, друг дървен аксесоар – може дори гребен.

Прокарайте дланта си по този предмет и тази проста операция ще даде възможност да „заземите“ полезно чувство, така че поличбата да се сбъдне по-бързо.

Ако сте навън, просто докоснете дърво и разтъркайте дланта си върху кората. След това сложете ръката си в джоба си.

Според много опитни езотерици, направите ли това, финансовият подарък 100% ще влезе в джоба ви.

44

Similar Posts