Езотерика

Есента е вълшебна: Няколко простички ритуала за любов, пари и щастие, които всеки може да приложи

Есента е време за размисъл, а стихията на Водата, която контролира това време на годината, ще помогне много да подобрим живота си. Сега ще се запознаем с някои простички ритуали за привличане на любов, пари и щастие.

Есента се счита за вълшебно време и през този период всеки може да промени живота си към по-добро благодарение на няколко лесни за изпълнение ритуала.

Есенен ритуал за любов

Напълно е възможно да се отървете от самотата през есента, ако извършите ритуал по време на растеж на Луната. За да направите това, трябва да изберете подходящ ден, да намерите някакъв воден басейн: река, езерце или езеро, да седнете на брега и да надникнете в гладката повърхност на водата.

По време на тази медитация трябва да си представите бъдеще, в което няма място за самота, да мечтаете и да „рисувате“ в главата си сценарий за среща с вашата любов. Положителните емоции ще ви помогнат да забравите за тъгата и да усетите пътя към успеха.

След това те се приближете до водата, сложете ръка в нея или я докоснете с пръсти, казвайки: „Водата отмива мъката, отнема самотата ми. Ще се върна у дома – ще започна нов живот, ще привличам щастие и любов ”. Хвърлете няколко монети във водата и си тръгнете, без да се обръщате.

Есенна церемония за пари

 

За този ритуал трябва да изберете ден за разходка в парка. Нужен ви е букет от жълти листа, като избягвате червените и повредените. При всяко вдигане на есенното листо си кажете наум: „Вдигам жълтото листо, привличам паричния поток към мен“.

 

Занесете букета у дома и го поставете в красива ваза с думите: „Внасям пари в къщата, вече не познавам бедността“. За да се предотврати разпръскването на листата, ги завържете с жълт конец и ги оставете така до Нова година. В навечерието на Нова година букетът се изнася на улицата, листата се търкат и хвърлят с думите: „Златните листа се въртят, те падат по снега като ярки монети. Колко монети остават в снега, толкова богатство ще получа. „

Такава церемония може да се провежда ежегодно, така че финансовите потоци никога да не спират да текат към вас и семейството ви.

Ритуал за привличане на щастие

Ритуал за привличане на щастие

На път за вкъщи наберете букет от паднали листа, казвайки си наум: „Нося щастие в къщата, привличам живи емоции, не познавам вече тъгата“. Пред къщата букетът се хвърля в краката и се преминава през него. Така ще се изпълните с енергията на успеха и просперитета.

51

Similar Posts