Астрология

Ангел пазител 11-12 февруари 2023: Какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител 11-12 февруари 2023

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за 22-ия лунен ден, който ще продължи два календарни дни – 11 и 12 февруари, и какво може да ни даде той.

Ангелът пазител придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта, и му помага в трудни житейски ситуации. Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител. И в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него за помощ.

Ангелът пазител на текущия лунен ден

Ангелът пазител на текущия лунен ден е Ергиба или Гибера, Ангелът на средата на пътя, Геният на мълчанието и Крадецът на сънища.

 

Какво дава на хората?

Ергиба дава късмет в много области на дейност, помага най-вече на политици, учени, писатели, журналисти, актьори, режисьори, музиканти и художници. Той прави човек смел, мъдър и надежден – за такива хора казват, че можете да разчитате на тях.

 

Какво да поискате от него?

От Ергиб се искат различни земни блага: вярва се, че на този, който получи неговото покровителство, няма да му бъде отказано нищо – поне в земния му живот. На първо място това се отнася до материалните блага.

Помолете Ергиб за финансово благополучие и той ще ви помогне да го постигнете!

978

Similar Posts