Астрология

Ангел пазител 13 февруари 2023: какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител 13 февруари 2023

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за 22-ри лунен ден – 13 февруари и какво може да ни даде той. 

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Според православната традиция той придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта и му помага в трудни житейски ситуации. 

Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангелът пазител на текущия лунен ден е Батис (или Тиба). Нашите предци са го наричали Сюзерена, Президента, Ангела на утринния бриз и Геният на музите.

 

Какво дава на хората?

Хората, които са под властта на Батис, са внимателни, предпазливи, потайни – трудно е да се измъкне нещо от тях и те също изглеждат на другите като мистериозни личности, което е особено привлекателно за жените.

Те могат да постигнат това, което искат и могат да си поставят всякакви – дори и най-смелите – цели.

 

За какво да го помолите?

Тъй като Батис е ангелът на женските капризи, преди всичко нежният пол трябва да се свърже с него. Ако бъде помолен, той ще изпълни всяка молба – дори най-неочакваната и ексцентрична.

В негова власт също е да отмени всякакви съюзи – например, брак, ако хората в него не си пасват. Също така може да възстанови справедливостта, когато тя е нарушена.

1862

Similar Posts