Астрология Езотерика

Ангел пазител на 5 февруари 2023: Какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител на 5 февруари 2023

Всеки от нас има свой ангел-пазител – според православната той придружава човек през целия му живот – от раждането до смъртта и му помага в трудни житейски ситуации. Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той царува в небето, всеки може да се обърне към него без изключение.

 

За да удовлетворим молбите и желанията си, е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за днешния ден – 5 февруари – и какво може да ни даде той.

 

Ангел -пазител на текущия лунен ден е Едор  – господарят на животинския свят, пазител на третото небе.

 

Какво дава на хората?

Едор прави хората смели, решителни, уверени в себе си и своите способности. Дава способността да се ориентирате във всяка житейска ситуация и да намерите изход от нея, дори ако на пръв поглед изглежда безнадеждна.

Дава необходимите качества на тези, които искат да направят кариера в политиката и обществената дейност – прави ги упорити, справедливи, способни да мислят не само за себе си, но и за другите, като както и да защитават техните интереси.

Едор също облекчава ненужните тревоги, безпокойства и безсъние, причинени от безпокойство за подреждане на собствения живот.

Едор предпазва от всякакви проблеми, свързани с животинския свят, което е особено важно за тези, които отиват на лов или сафари. Помага при пътувания, предпазвайки от различни проблеми, които са възможни по пътя, създавайки най-благоприятните условия за движение. Затова се препоръчва с него да се свържат тези, които планират да отидат някъде в близко бъдеще.

433

Similar Posts