Астрология

Ангел пазител на 6 февруари: Какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител на 6 февруари

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни, е важно да знаем кой небесен страж отговаря за днешния ден – 6 февруари – и какво може да ни даде той.

 

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител и в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангелът пазител на текущия лунен ден е Доркан, по-младият ангел на Земята, покровител на плодородието. Негов символ е лозата, която всяка есен „умира“ и всяка пролет се връща към живот.

Какво дава на хората?

Той прави човек смел и в същото време скромен, мил и дисциплиниран. Отстоява либералните ценности и способността да се гледа широко на нещата, търпението и толерантността. Дарява надежда и способност да чакаме добри новини, без да се отчайваме и без да изпадаме в униние и песимизъм. Възнаграждава с издръжливост и гъвкавост, способността да се адаптирате към всякакви обстоятелства и да останете извън зоната на комфорт за дълго време.

 

За какво да го попитате?

На първо място, бременни жени, които скоро очакват раждането на дете, се обръщат към Доркан  за успешно раждане и последващата щастлива съдба за тяхното бебе.

Можете да го помолите за помощ във всяка на пръв поглед безнадеждна ситуация – той показва, че има светлина в края на тунела.

2091

Similar Posts