Астрология

ТАРО прогноза 13-19 февруари 2023

ТАРО прогноза 13-19 февруари 2023

Картите Таро ви позволяват да опознаете себе си по-добре. Те са една от огромния брой „стълби“, водещи до дълбините на душата. Таро събужда и интуицията, създавайки мост между студената рационалност на интелекта и световете на мистичните фантазии.

Какво ни очаква през седмицата 13-19 февруари 2023?

 

СЕДМИЧНА ТАРО ПРОГНОЗА

 

Таро Прогноза 13-19 февруари 2023 ЛЮБОВ и ВРЪЗКИ

Таро Страница с жезли

Карта на седмицата „Страница с жезли“

Тази карта показва нов поглед върху живота, новини, ентусиазъм и шансове. Тя говори за желанието да се върви в нова посока, определени предложения, очарователни фенове, честни хора и тест за сила.

Сега е моментът да започнете нещо ново, да проучите всички възможности, които се отварят пред вас, за да почерпите вдъхновение от перспективи. Може би тези нови възможности ще се появят в любовта, а може би говорим за лек флирт, който не ви задължава с нищо. Погледнете на настоящата си връзка от различна гледна точка, за да съживите любовта и подновите чувствата. Също така е вероятно непознат или жадно желание да получите това, което искате, ще ви откъсне от текущите дела. Но подобно отношение само ще попречи на нормалните отношения и сериозните планове.

Предстои период на голям оптимизъм и страст към живота.

Таро Прогноза 13-19 февруари 2023 РАБОТА и КАРИЕРА

Таро Страница с мечове

Карта на седмицата „Страница с мечове“

Тази карта говори за важността на предвиждането, готовността за действие, логиката и острия ум. Тя подсказва значението на мъдростта, която се основава на опит, ясно планиране, търсене на факти, нови идеи, честен поглед върху живота и младост на душата.

Трябва да сте подготвени за изпитанията на Съдбата. Те могат да бъдат много различни, така че трябва да се очаква всякакво решение на нещата. Можете логично да изразите идеите си и да намерите най-добрия изход от настоящата ситуация.

Тази карта казва, че си струва да демонстрирате силата на ума си по-често. Освен това трябва разумно да оцените желанията си и да погледнете фактите. Сега става въпрос за тестване на вашия интелект, като предлагате да решите трудни задачи.

Трябва да отворите очите си, да видите истината, да противодействате на страха. Затова учете и мислете разумно. Гледайте в бъдещето с увереност.

 

Таро Прогноза 13-19 февруари 2023 ФИНАНСИ

Таро Три чаши

Карта на седмицата „Три чаши“

Тази карта комуникира приятелство, празнуване, отборен дух и плодородие. Той също така свидетелства за просперитет и изцеление, приятна компания, нови приятели, общ празник, екип от съмишленици, подаръци от хора или съдба, успешно завършване на определен бизнес.

 

Тройката чаши предполага способността да споделяте радост и оптимизъм с други хора, началото на взаимодействие с тези, които споделят вашите възгледи и идеи. Независимо дали създавате нови приятели или ставате пълноправен член на екипа, тази карта включва споделяне на човешки чувства, като емпатия и съчувствие.

 

Можете да получите щастие и сигурност само чрез общуване с други хора. Време е да правите нови планове. Насладете се на живота с нови приятели!

6985

Similar Posts