Астрология

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за всяка зодия

Астрологичен съвет за 19 април 2023

19 април  2023 е денят, в който не трябва да бързате никъде – всичко трябва да продължи както обикновено, а животът сам ще покаже какво и как.

 

Цялата негативност, която съществува както в самия човек, така и около него, излиза на преден план и е необходима забележителна воля, за да се противопостави. Важно е да се пазите от изкушенията, каквито и да са те – желанието да се скарате с някой около вас или да изядете допълнително парче торта. Човек губи сила – физическа и морална, поради което е възможна раздразнителност, която може да доведе до нервен срив и депресия – колкото по-малко нервни сме, толкова по-добре.

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Овен

Неразположението, което може да почувствате в този ден, не означава, че имате здравословни проблеми: главоболие, слабост и апатия не са нищо повече от негативното влияние на лунния ден, така че не се тревожете.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Телец

Не е желателно да се лекува лошо настроение и още повече депресия с алкохолни напитки – те не само няма да решат проблема, но, напротив, ще го влошат, така че е по-добре да се разхождате на чист въздух.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Близнаци

Работата ще ви помогне да се отървете от натрапчивите мисли, които могат да ви дразнят днес: дори и да нямате спешни неща за вършене, има смисъл да ги измислите – те ще ви заемат ума и разсейват.

 

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Рак

Не е желателно да се заемате със сложни професионални казуси – те могат внезапно да разкрият трудности, които не се виждат на пръв поглед, а именно да забавят работата ви.

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Лъв

Откажете се от всякакво посредничество, дори ако става дума за помирение между двама приятели – една небрежна дума ще бъде достатъчна и двете страни да вдигнат оръжие срещу вас.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Дева

Днес е препоръчително да избягвате многолюдни места – може да представляват опасност, която изобщо не очаквате, особено ако са агресивни.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Везни

Не се опитвайте да помогнете на никого – гледайте си работата, тогава никой не може да ви обвини, че сте направили нещо нередно, което е напълно възможно, ако решите да облагодетелствате другите.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Скорпион

Не поемайте твърде много – преумората може да предизвика раздразнителност, под влиянието на която ще можете да направите редица неща, за които по-късно да съжалявате.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Стрелец

Не можете да допускате негативизъм към хората около вас, дори ако, да кажем, честно казано, те го заслужават: въздържайте се от остра реакция – по-късно ще си благодарите за това.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Козирог

Не е желателно да общувате с хора, чиято адекватност ще предизвика съмнения: все още няма смисъл от такива разговори, но консумацията на нервни клетки може да се окаже прекомерна.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Водолей

Чувствайки, че не можете да възприемате заобикалящата реалност от философска гледна точка, опитайте се да се абстрахирате от случващото се – например медитирайте под спокойна музика.

 

 

Астрологичен съвет за 19 април 2023 за зодия Риби

Дори ако работният ви ден е буквално разписан по минути, опитайте се да намерите време за почивка: след като си възвърнете силата, можете да направите много повече от преди.

784

Similar Posts