Детска стая Модерна архитектура и интериор

Бебешка стая в бяло

Бебешка стая в бяло

Смятате, че бебешката стая в бяло е скучна и изглежда като стерилна болнична стая? Това съвсем не е така и експертите по интериорен дизайн го доказаха. Бялата бебешка стая може да бъде нежна, красива и модерна с правилните аксесоари и обзавеждане, както и с различни цветни акценти. Това е прекрасен цвят за стаята на бебето и в следващите редове ще ви разкажем защо това е така. Бялото наистина може да ви вдъхнови!

Макар вашето бебе да прекара цялото си време в кошарата, поне през първите 6 месеца, вие трябва да се погрижите за създаването на уютна обстановка, изразяваща перфектното съчетание между мебели и аксесоари за бебе. За всички бъдещи родители сме подбрали следните съвети:

Бебешка стая в бяло

Цветни акценти – не само децата обичат цветовете, бебетата също могат да възприемат нюансите след известно време. Ето защо е хубаво в бялата бебешка стая да има цветни аксесоари, които да бъдат красивите акценти в нея.

Естествени материали – нежната бебешка кожа е изключително чувствителна, ето защо не е хубаво около детето да има куп неща от изкуствени материали. Освен това, естествените изглеждат много по-модерно и са по-качествени.

Пухкав кът – създайте за своето дете пухкав кът с възглавници, одеяло, играчки или постелки на земята. Това ще допринесе за уюта в стаята.

Стени – белите стени в стаята ви осигуряват поле за творческо действие. Може да залепите стикери или декорация за стени, да сложите картини или снимки, а защо не и детски анимационни герои. Придайте индивидуалност на стаята.

Под – когато бебето започне да пълзи, мекият килим трябва да бъде основната подова настилка в стаята му. Освен това цветовете и материала правят стаята много по-уютна и красива.

Може да си поиграете с цветовете и вместо изцяло бяла, да направите бебешката стая комбинация от различни цветове. Ето какви предложения имаме за вас.

Бебешка стая в сиво и бяло – това е абсолютният фаворит. Двата неутрални цвята са в перфектна хармония помежду си. Могат да се съчетая с бебешките мебели – гардероб, маса за повиване или с кошарата. Може да добавите килим в кремав или черен цвят, който да осигури уют и модерен вид на бебешката стая.

Бебешка стая в черно и бяло – тук се има предвид бели мебели, светли стени и черни декоративни елементи. Може да обзаведете стаята изключително стилно. Все пак, за да не изглежда твърде строга и изчистена, може да добавите и цветни забавни акценти като пухкави играчки, люлеещо се столче, одеялце или друго.

Бебешка стая в бежово и бяло – перфектна комбинация, ако все още не знаете пола на бебето и искате нещо неутрално. Леката комбинация от цветовете е чудесна за бебешката стая. Тези цветове осигуряват повече светлина и пространство, подходящи са за по-малка стая. Може да добавите акценти от естествени материали – памук, лен, сезал и други.

Бебешка стая в розово и бяло

Бебешка стая в розово и бяло – истинска класика, ако очаквате момиченце. Деликатната комбинация прави стаята типично момичешка, нежна и красива. Бялото подчертава розовото по елегантен начин.

Бебешка стая в синьо и бяло – същия вариант, но за момченце. Изберете меко, пастелно синьо или тъмносиньо за стените. Страхотна комбинация!

След като сте избрали вариант, е време за пазаруване на бебешки мебели. Запомнете, че те трябва да се съчетават със стените и цялостния облик на стаята. Може да изберете такива в бял цвят, за да сте сигурни, че резултатът ще бъде чудесен!

 

167

Similar Posts