Лайфстайл

Бен Афлек и Дженифър Лопес официализират връзката си

Бен Афлек и Дженифър Лопес

„Бенифър“ 2.0 най-накрая е официално потвърден – и то не от кой да е, а от самата Дженифър Лопес. Певицата публикува снимка с Бен Афлек в Instagram, която не оставя въпроси без отговор.

Певицата  направи старата си нова любов към Бен Афлек официална в Instagram. Изглежда, че отношенията отново са доста сериозни между двамата мегазвезди – толкова много, че празнуват заедно рождения ден на J.Lo.

 

След като за събирането отново на Джен и Бен беше усърдно шушукано през последните няколко седмици, официалното потвърждение дойде чрез Instagram. Джей Ло намери 52-ия си рожден ден като възможност (най -накрая официално) да потвърди любовта си към Бен Афлек.

В Instagram тя публикува няколко свои снимки от рождения си ден в бикини Валентино на яхта, но добави много специална снимка в края на галерията. А именно снимка, на която тя и Бен Афлек се целуват страстно.

Любовта на двете звезди е възобновена и вече официална. Тези, които не си спомнят напълно: През 2002 г. двамата станаха „Бенифър“, когато той поиска ръката й. През същата година холивудският актьор участва в нейния музикален клип „Джени от блока“, който постига абсолютен култов рейтинг. В него двойката е преследвана от папараци в различни моменти, включително на яхта.

Сега, 19 години по-късно, папарашка снимка обикаля света, показвайки почти идентична ситуация. Двамата правят слънчеви бани на яхта, тя се отпуска в изрязани бикини,  а той е положил ръка на дупето й.

 

Още нещо от рождения ден на Дженифър Лопес служи за препратка към романтиката между тях от онова време. Видео, разпространяващо се в интернет, показва как двамата купонясват заедно на маса, докато пресента „Джени от блока“ звучи около тях .

 Но кой знае, може би вторият опит ще е завинаги.

605

Similar Posts