Любопитно

Бенки и Съдба: Точното разположение на бенката и какво означава – част 4

бенки и съдба - значение на бенки по лицето - част 4

Произходът на тълкуването на значенията на бенките

Дълго време се смята, че важна информация за личността на човек се крие зад белезите по човешкото тяло. Да се ​​научим да го четем може да ни помогне да опознаем по -добре себе си, както и да подобрим отношенията си с хората около нас. Бенките по лицето започват да се четат през 17 век.

Не е изненадващо, че небесните тела и планетите оказват влияние върху живота ни. Вземете например Луната, която е отговорна за приливите и отливите и следователно косвено влияе на живота ни по много начини. На бенките се придава толкова голямо значение, защото се смята, че те са знаците на планетите, които доминират по време на нашето раждане.

бенки и съдба - значение на бенки по лицето - точно местоположение

Бенки по лицето и тяхното значение

На първо място, проверете за бенки по лицето си и определете тяхното положение, като използвате диаграмата по -долу.

Обърнете внимание, че трябва да се имат предвид само забележими бенки, не обръщайте внимание на малки петна или белези от акне. След като сте определили местоположението на бенката, можете да разберете значението й по нейния номер.

Позиция 21

Такава бенка е добър знак. Човек с бенка в това положение винаги ще има много храна и напитки. Друг възможен смисъл на тази бенка: късметът и славата ще ви съпътстват в живота.

Позиция 22

Това е знак, че имате щастлив и спокоен живот. В спорта можете да постигнете страхотни резултати и да станете изключителен спортист. Вие сте влиятелен и авторитетен човек. Ако заемате ръководни позиции, тогава постигнете значителен успех.

Позиция 23

Бенка в тази позиция е знак за висока интелигентност. Имате и ежедневна изобретателност и добре развит инстинкт за самосъхранение.

Животът ви ще бъде дълъг и смислен. Ще водите активен начин на живот дори в напреднала възраст и винаги ще се радвате на компанията на приятели и семейство.

Позиция 24

Бенка на това място показва, че в младостта си ще имате слава и богатство. Препоръчително е да използвате този период, за да си осигурите старост, тъй като хората с такива бенки обикновено имат труден живот в напреднала възраст.

Позиция 25

Ще имате късмет да станете успешен и известен човек. Не се отдавайте обаче на ексцесии. Практикувайте умереност и животът ви със сигурност ще бъде дълъг и плодотворен.

Вижте част 1

Вижте част 2

Вижте част 3

Вижте част 5

Вижте част 6

Вижте част 7

22899

Similar Posts