Лайфстайл

Бионсе разказа как е успяла да отслабне с 40 килограма

Бионсе разказа как е успяла да отслабне

37-годишната Бионсе разказа за невероятната си трансформация-как е успяла да свали около 40 килограма само за няколко месеца, които е качила по време на бременността си. Певицата каза, че когато най-накрая е станала майка на двама очарователни близнака, тя е била изключително щастлива. В началото изобщо не се притеснявала от факта, че наддава толкова много, докато е бременна. Просто изобщо не й е било до това. Бионсе е невероятно щастлива, че тя и децата са живи.

,,Преживях изключително трудна бременност. Аз и децата ми трябваше да преминем през нещо, което дори сега ми е трудно да си спомня. Страдах от оток, високо кръвно налягане и тогава започнах прееклапсия (усложнение в късна бременност, смъртоносно както за децата, така и за майката – ред.). След това лекарите откриха, че сърцето на едно от бебетата ми започна да работи с прекъсвания и спешно ме изпратиха в операционната, кьдето им направиха спешно цезарово сечение, спомня си певицата.

Не е изненадващо, че след цялото преживяване Бионсе не беше твърде разстроена от ,,голямата” талия. Но след няколко месеца, когато певицата дойде малко на себе си, тя започна да планира да участва на музикалния фестивал Coachella. Когато обаче се опита да пробва старите си сценични костюми, тя избухна в сълзи – те бяха толкова малки за нея. От този момент нататък тя започна да работи за връщане на старата формата.

,,За да постигна целта си, трябваше да премина на супер строга диета-без захар, нищо нишестено, нищо високо въглехидратно. Освен това изключих млечните продукти, месото, рибата и алкохола. Ако знаехте как искам да ям през цялото време … “Но само ограниченията в храненето не бяха достатьчни. ,,Трябваше да възстановя цялото си тяло -да възстановя мускулите почти от нулата. И как тялото и умът ми отначало отчаяно се съпротивляваха на тази работа. Измъчвах се от конвулсии и в главата ми постоянно се носеше мисълта: ,,Искам да не съм във фитнеса, а с децата си!” – призна Бионсе. Но в крайна сметка тя все пак се справи с всичко и се върна към предното си тегло – малко над 60 килограма. И като се появи отново на сцената, тя зарадва феновете с отлична форма.

794

Similar Posts