Визуални Лайфстайл Тестове

Визуален тест: Какво блокира напредъка ви?

Какво блокира напредъка ви

Пътят на живота е пълен с клопки, които ви пречат да продължите напред. Но всички пречки се превръщат в дреболия, когато стане дума за осъзнаването на това какво точно ви пречи да реализирате потенциала си.

 

Всеки ден човек се сблъсква с редица проблеми, които не му позволяват да постигне пълен успех. Но трудностите се втвърдяват и всеки оставен камък само ви доближава до успеха.

 

Приемането на страха е огромна стъпка към постигане на целта. Този тест ще ви помогне да откриете същите пречки, които стоят на пътя ви към успеха. Всеки от нас се страхува да погледне дълбоко в себе си, защото това, което винаги е страшно, е това, което е скрито от очите. Понякога изглежда, че животът ни е с размерите на огромна стръмна планина и всички проблеми са камъни, огромни камъни, които ни пречат да стигнем върха.

 

Но това не е истинската причина мнозина да зациклят. Цялата причина се крие в нас самите, защото е толкова страшно да погледнеш страха си в очите. Това обаче трябва да се направи: само като се срещнете с него лице в лице, можете да сте сигурни, че много от пречките всъщност не са толкова големи. Когато това осъзнаване дойде, бариерите пред успеха ще изчезнат от само себе си.

 

Трябва да изберете само една от трите снимки и след това да прочетете описанието към нея, за да разберете какъв страх ви пречи да направите следващата стъпка и да достигнете успеха.

 

Какво блокира напредъка ви

Снимка 1

На това изображение камък, който е забит между две скали. Избрахте го с причина, защото събужда чувство за несигурност и уязвимост. За тези, които са избрали тази снимка, е трудно да вземат решения, особено когато става въпрос за важен момент от живота. За такива хора обаче всичко изглежда твърде сериозно, което означава, че всякакви решения са им много трудни.

 

Вие сте твърде уязвими, най-вероятно сте постоянно завладени от съмнения, притеснения и несигурност. Трудно ви е да се ориентирате в стресови ситуации, а изненадите ви плашат. Свикнали сте с премерен и спокоен живот, не искате да промените нищо, поне се страхувате да поемете отговорност за собствения си живот.

 

Рискът не е за вас и дори промяната на обичайния ви начин на живот за нещо ново и непознато като цяло изглежда нещо ужасно и неразбираемо. Но по-големият страх се крие в трудностите и проблемите, които ще срещнете по пътя към целта. Не се страхувайте от тях. Всичко, което вече сте постигнали, също не ви е било лесно, но вие сте преодолели всичко. Пропастта символизира точно тази стъпка към новото. Но преминавайки през него, ще бъдете още по-близо до собствения си успех .

 

Снимка 2

В това изображение виждате планините или по-скоро върховете на планините. Зад тях се виждат повече върхове и това олицетворява известна идеализация на техните възможности. Този, който е избрал тази картина, е изправен пред голяма трудност, а именно желанието да постигне съвършенство. Вижда само постигането на целта, нейната крайна, без път и никакви препятствия. Но за да се стигне точно до този връх, са необходими действия. А не само да живееш в мечти.

 

Отнема ви много време, за да вземете решение, защото живеете в свят на съвършенство, в който, преди да тръгнете на път, трябва да завършите всичките си дела, да се подготвите напълно, да донесете всичко в перфектно състояние. И просто моментът, в който всичко е перфектно, никога не идва.

 

Желанието да успеете навсякъде и навсякъде ви пречи по пътя към заветната цел. Спирате се, а всичко, което трябва да направите, е първата крачка. Приемайте всичко малко по-леко, освободете се от желанието за идеализъм и си позволете да правите грешки, защото само по този начин ще постигнете успех.

 

Снимка 3

На тази снимка се вижда арка от скали, а зад нея морето. Всичко това символизира безпокойство и прекомерно преживяване. Ако сте избрали третата снимка, значи сте човек, който е свикнал да се тревожи твърде много за дреболии. Приемате всяко малко нещо твърде близо до сърцето си и понякога дори болезнено. Безпокойството толкова често ви завладява, че понякога води до импотентност и лошо настроение.

 

Твърде много въпроси, но не достатъчно действие. Свикнали сте да се страхувате и тревожите за всичко на света, а най-големият ви страх е във въпроса „ами ако?“. Искам нова кола, но ако ме уволнят и не мога да я поддържам? Искам да бъда искрен, но какво ще стане, ако хората не ме разберат? И така в порочен кръг. Не си създавайте препятствия, които не съществуват. Всичко е само в главата ви. Всичко, от което се страхувате, може лесно да бъде избегнато, защото това е само страх, така че просто го зарежете.

 

Вие и никой друг не можете да повлияете на резултата от всичко, което се случва в живота ви, така че не задавайте въпроси и не се тревожете за грешки. Просто оставете настрана всички тези „ами ако“ и направете крачка. Ще ви хареса това, което измислите.

 

 

Нищо не пречи на пътя към постигането на цели, желания и щастие повече от нашите собствени бариери във всеки от нас. Сега вече знаете какви страхове ви пречат да постигнете успех и познавайки врага, можете лесно да го победите.

Не се страхувайте да се изправите срещу страховете си, да разрушите бариерите и да се насладите на успеха, който ви очаква.   

4068

Similar Posts