Декор и зодии Модерна архитектура и интериор

Ceкcи декорация за спалня: Да съблазним мъжа Овен

dekoratsiya-za-spalnya-kak-da-sa-blaznim-ma-zha-Oven

Да съблазним мъжа Овен със ceкcи спалня!

Как да създадем такава ceкcи декорация за спалня, с която да съблазним мъжа Овен? Това не е толкова трудно, защото представителите на този огнен знак, са винаги готови да ви обгърнат със силна страст. С други думи, ако търсите изпепеляваща любов, то мъжът Овен с радост ще ви я предостави! Той е толкова очарователен в ентусиазма си, че всяка дама веднага би се почувствала запленена от неустоимия му чар, дори още в самото начало на връзката. Разбира се,  ако искате да стимулирате ентусиазма му, няколко уместни щрихи в декорацията на спалнята, няма да ви са излишни.

Как да съблазним мъжа Овен с подходяща декорация на спалнята?

 

Ярки акценти в декора на спалнята ще гарантират страстните ви нощи

Мъжът Овен е жив и енергичен и някак си винаги успява да се превърне в център на вниманието, независимо дали става дума за работа или разлечения. За да го предразположите към любовни ласки, добавете няколко ярки червени акцента в интериора на спалнята.

dekoratsiya-za-spalnya-yarki-aktsenti-

Тигрови принтове за съблазнителна спалня декорация

Тези акценти могат да бъдат под най-различна форма – шарки по килима или ярка лампа, ваза, пердета, цветя.

dekoratsiya-za-spalnya-seksi-yarki-aktsenti-v-spalnyata

 

Романтична и предизвикателна обстановка в спалнята

Непременно фокусирайте вниманието на мъжа Овен, като  добавите щипка романтика чрез цветовете на спалното бельо – например, розово и червено са взривоопасна комбинация. Червеното ще разгорещи страстите, а розовото ще го разнежи.

dekoratsiya-za-spalnya-luksozno-spalno-bel-o

 

Спално бельо в черно и червено определено разбужда страстта в спалнята!

Мъжът Овен може да бъде много мил и нежен и да ви накара да се почувствате като истинска принцеса. В замяна на това обаче, той ще очаква цялото ви внимание, цялата ви любов, всичко. Съблазнете го с луксозно докосване, подкрепено от романтични нотки. От голяма полза ще ви бъдат стилните и едновременно секси аксесоари, защото мъжът Овен обожава предизвикателствата. Черно спално бельо от луксозна материя и кожени аксесоари със сигурност ще стимулират въображението му.

dekoratsiya-za-spalnya-seksi-aksesoari-v-spalnyata

 

За да съблазните мъжа Овен, създайте комфортна и релаксираща атмосфера в спалнята

Най-важното от всичко е атмосферата в спалнята да бъде комфортна и релаксираща. В това отношение много могат да ви помогнат малките детайли – пухкави възглавници, красиви постелки и разбира се, загадъчно осветление.

142

Similar Posts