Лайфстайл

Чанинг Тейтъм показа дъщеря си за първи път

Чанинг Тейтъм

Ceкcапилната звезда от „Magic Mike“ публикува снимка с дъщеря си за първи път. И разкрива сладката история, която стои зад снимката.

Той е успешен, привлекателен и адски ceкcи.

Но Чанинг Тейтъм има и друга страна, която сега ни показва в Instagram. Актьорът от „Magic Mike“ я споделя с почти 17-те си милиона последователи в социалната мрежа.

Можете да го видите с дъщеря му Евърли, която досега никога не е показвал. На снимката Тейтъм стои зад осемгодишното дете, което гледа към небето. Чанинг Тейтъм я обгръща с ръка и се смее срещу камерата.

Тейтъм пише за фотото на плажа: „Ти, моето мъниче, си всичко! Ти си моят свят и моето сърце. Гледахме пълнолунието и ми разказа пророчеството за пълнолунието и русалката, а след това изтичахме във водата и я потърсихме с светещи пръчки и играехме в нощната вода викайки русалките. Ти каза, че сте докоснала плешива русалка и си видяла опашка. Хаха един ден ще прочетеш това и се надявам да се смееш. Забавляваме се, хе -хе „.

Това звучи като чудесен ден на плажа с Тейтъм и дъщеря му Евърли.

Сигурни сме, че когато порасне и види публикацията на татко, малката със сигурност ще се смее от сърце и ще си спомни за този красив ден на плажа.

1566

Similar Posts