Езотерика

ЧИСЛА НА БОГАТСТВОТО: Как да разберете по ДАТА НА РАЖДАНЕ, че сте предопределени ДА СТАНЕТЕ МИЛИОНЕРИ

Милионери по дата на ражадане

Проверете за какъв потенциал говорят числата във вашата матрица и какво да направите, за да привлечете богатство.

 

Датата на раждане на човек носи информация за неговата цел. Нищо чудно, че този ден се третира с такъв трепет и се празнува всяка година. И това число включва и данни за материално състояние. Нека видим кой е предопределен да стане милионер и да управлява много пари.

 

Числен код на богатството

Има щастливи числа, които обещават финансово благополучие на тези, които ги имат в датата на раждане.

Архетипът на „тройката“

Това са хора, които са се появили на бял свят на 3-ти, 12-ви, 21-ви и 30-ти. Наричат ​​ги победители с причина. Естествен чар, способност за свободно общуване, дарба на убеждаване – това са основните им качества. Именно те допринасят за успеха на тези креативни личности с много енергия и таланти. Ако „тройките“ използват предимствата си за добро, тогава им се осигуряват добри доходи.

 

Архетипът на „шестицата“

Родените на 6, 15 и 24 се считат за любимци на Бога. Всички важни въпроси им се дават лесно и естествено. Тъй като са мили и грижовни, тези хора често се радват на симпатията и подкрепата на другите. Те могат да се отличават в изкуството и шоубизнеса, но понякога страдат от ниско самочувствие.

 

Архетип на „осмицата“

Това са хора с мощна парична енергия, родени на 8, 17 и 26. Те буквално привличат материално богатство към себе си, особено ако вярват в късмета и живеят положително. Силните страни на „осмиците“ – висока производителност, издръжливост, устойчивост на стрес. Не бива да мързелуват и да разчитат на доходите на другите. Голям бизнес, политика, държавна служба, висш мениджмънт – това са кариерните стремежи на тези необикновени личности.

 

Милионер и кодове на милиардерите

Досега говорихме за богати хора, живеещи в изобилие, а сега ще разгледаме още по-успешни комбинации от гледна точка на цифровата психология. Човек, чиято дата на раждане съдържа числата 1, 2, 4, 7, 8, получава реален шанс да стане милионер. Ако съдържа две от тези числа наведнъж, например 27, 28 или 14, тогава има надежда за милиард!

 

Числа на богатството – плюсове и минуси

Възможно ли е да се нарече щастлив човек, който е програмиран за успех във финансовия сектор? Всичко зависи от самия човек. Ситуацията има както положителни, така и отрицателни страни. От една страна, той е в състояние да постигне невероятни резултати, а от друга, не винаги знае как да използва своите предимства.

Предимства на притежаването на милионерски код

Дават се много възможности , които се реализират чрез работа. Основното е да намерите любимото си занимание. Усърдието и активната жизнена позиция ще донесат безпрецедентни дивиденти. Правилният вектор е творчеството, а не страстта към обогатяване. Нематериалните ресурси понякога носят много повече ползи от спестяванията в брой.

 

Готовност за промяна. Нагласата на милионер осигурява желание за нови неща и способност да ръководиш. Такива хора винаги са ценени в обществото и привличат други към тях.

 

Твърда позиция, собствено мнение. Потенциалните милионери се отличават със стабилност и висок морален характер. Затова те изискват същото от близките си.

 

Бодрост, енергия, уважение към здравето. Носителите на кода на богатството управляват всичко в света и винаги контролират основните области на живота си.

 

Възможни минуси:

Нелюбим бизнес. Ако човек не използва шансовете си, прави грешки, не може да избере правилния път, тогава парите няма да дойдат при него. Дори и при добри доходи, средствата винаги ще бъдат в недостиг.

 

Пълно доверие в мнението на другите , нежелание да слушате себе си. Зависимостта от одобрението или осъждането на другите води до провал и загуба.

 

Липса на почивка, нездравословен ежедневен режим. Когато човек мисли само за работа, лишавайки се от спокойствие и удоволствие от живота.

Как правилно да приложите кода на милионера?

За да използвате максимално способностите си, трябва да сте внимателни към собствените си мисли, действия и желания.

 

Отървете се от страховете, нараняванията и обидите – основните врагове на просперитета. Неуважението към парите също е отношение, което е несъвместимо с богатството.

 

Вслушвайте се в интуицията си, в личните си нужди. В дълбините на съзнанието понякога се крие необходимото. Никой не познава желанията му по-добре от самия човек.

 

Правете това, което наистина ви харесва. Освен това дейността трябва да е добра и полезна. Изберете работа, която ви е близка и приятна.

 

Подредете своя свят – не живейте в хаос. Това се отнася за режима на деня, у дома, мислите, делата. Така по-лесно ще намерите пътя към мечтата си.

 

Когато има „парични“ числа, а пак няма богатство – защо се получава така?

Ако датата на раждане съдържа кода на милионер, но имате вечни проблеми с парите, възниква логичен въпрос: „Какво не е наред? Блокирането на доходите означава, че ходът на вътрешните енергии е нарушен или някои от тях работят на червено. Трябва да разберете ума си и да разберете какво точно ви затваря паричните потоци.

 

Разбира се, можете да станете богати без магически числа. Резултатите зависят от желанието и активността на човек, неговото светоусещане и интуиция.

Дори и да не сте потенциален милионер според числата, можете да изчислите собствената си формула за щастие и богатство и да се уверите, че датата ви на раждане е изпълнена с не по-малко невероятни възможности.

2778

Similar Posts