Астрология

Днес срещаме Синьото пълнолуние: Започва нов етап от живота ни, какво да правим и какво не

синьото пълнолуние 22 август

На 22 август 2021 г. се срещаме със Синьото пълнолуние. То отново ще е във Водолей. Денят от седмицата е неделя. Слънцето в този момент ще се намира в съзвездието Лъв.

Тъй като подобно астрономическо събитие не се случва често, се смята, че неговото въздействие ще е специално. Очаква се ударът на Луната да бъде особено силен и това трябва да се приема много сериозно, предупреждават астролози.

Очаква се този ден да бъде труден, което всъщност не е изненадващо за всяко пълнолуние. Днес не се препоръчва да стартирате нов бизнес, да провокирате разправии, да посещавате многолюдни места и да сключвате много важни сделки. На този ден всички важни събития са застрашени, затова е по-добре да се въздържите.

Но е много благоприятно да се правят планове за следващия месец, тъй като всяко пълнолуние ни позволява да започнем нов етап от живота с нова сила.

Луната на този ден ще бъде в аспект с Юпитер, който като цяло е отговорен за състоянието на щастие и затова днес можете да разчитате на успешно разрешаване на стари проблеми, успешно съвпадение на обстоятелствата и дори изпълнението на вашите желания.

Следобед тя ще се премести в съзвездието Риби и то вече ще отговаря за всичките ви тайни, случайно стечение на обстоятелствата, както и за творческите прояви на вашата душа.

За тези двойки, чиято връзка е „куца“, силно се препоръчва да прекарат деня поотделно, защото повишеното емоционално състояние няма да доведе до нищо добро и само ще влошите връзката си.

И обратно – влюбените двойки е добре да прекарват повече време заедно днес – това ще ви позволи да укрепите връзката си и да направите отношенията си още по-добри.

Юпитер ще бъде противопоставен от Слънцето в Лъв. Това ще се прояви във всеки с появата на прекомерно самочувствие, гордост, склонност към морални действия и алчност. Ако не умеете да контролирате тези емоции, препоръчително е да прекарате деня в уединение.

Синята луна – нов етап от живота ви

Вероятно Синята луна ще въведе нов етап от живота.

За да може то да бъде само добро, е много важно предварително да преодолеете вътрешните проблеми – самостоятелно или с помощта на психолог. Това важи особено за хората от зодиите Риби, Раци и Скорпиони .

Телец, Дева и Козирог трябва да завършат дългогодишни проекти, да плащат сметки и да изпълняват обещанията си.

Близнаци, Везни и Водолей в навечерието на пълнолуние трябва да се отдадат на творчество, учене, интелектуална работа, да помислят какви знания и умения ви липсват, за да постигнат успех.

Овенът, Лъвът и Стрелецът пък е необходимо да научат как да управляват емоциите си, за да не плашат късмета си.

8622

Similar Posts