Визуални Тестове

Визуален тест: Изберете карта и получете съвет от Вселената

визуален тест - съвет от вселената

Картите Таро могат да разкрият миналото, бъдещето и настоящето. Попадайки в трудна и объркваща ситуация, можете да направите теста и да получите ценен съвет от Вселената.

Самата Вселена често ни изпраща знаци, за да можем да променим живота си.

Този визуален тест ще ви помогне да получите точните съвети, които да ви покажат изхода от безнадеждна ситуация и да ви помогнат да коригирате курса, който сте поели.

Всичко, което се изисква от вас, е да зададете въпрос и да изберете една магическа карта.

За да бъде резултатът от гадаенето възможно най-точен, трябва да се отпуснете, да затворите очи и да помислите за проблема.

След това, след като поемете дълбоко въздух, попитайте: „Какво трябва да направя сега?“

С отворени очи, разгледайте бързо картите и изберете тази, която най -много привлича вниманието ви. Не гледайте картите дълго време. Фокусирайте се и вижте коя първа ще ви привлече. Това е.

Тълкуване на картите

Карта №1: Вселената предполага, че основната ви грижа е грижата за бъдещето.

Обсебеността ви от проблеми ви пречи да забележите положителни неща и положителните промени. Трябва да излезете от този „ментален лабиринт“.

Опитайте се да отвлечете вниманието с нещо интересно, нещо, което ще ви помогне да се отървете от „цикъла и тревожността“.

Това може да бъде любимо хоби, чат с близки, медитация, слушане на музика или всяка друга дейност, която да отклони вниманието от тревожни мисли.

Не забравяйте, че нашите мисли оформят реалността. Мислете по-често за хубавите неща. Вие сами можете да направите вашия живот по-добър, затова поемете отговорност и спрете да зареждате проблемите с енергия.

Вместо това се заемете с тях. Само вярата ви в най-доброто развитие на нещата ще ви помогне да преодолеете всеки труден период от живота. Зората все още не е дошла, но ситуацията е на път да се подобри.

Карта номер 2: Висшите сили показват проблеми, които се влачат от миналото

Време е да изхвърлите товара и да погледнете в бъдещето. Много скоро в живота ви ще настъпи подобрение, но първо трябва да се отървете от негативните програми, като погледнете страховете си в лицето.

Работете върху грешките си. Това ще ви помогне да избегнете чувството за вина, да научите за недостатъците си и да поемете по пътя на самоусъвършенстването, което ще донесе освобождение.

Опитайте техниката за визуализация – започнете да се стремите към чистите си идеали и мечти и Вселената със сигурност ще оцени това благосклонно. Ако приемете себе си и се освободите от миналото, ще постигнете успех.

Карта номер 3: Предстоят големи промени

Картата предупреждава, че промените ще бъдат както външни, така и вътрешни. Съдбата може да ви доведе до безнадеждна ситуация, която ще донесе много вълнение и негативни емоции.

Но вместо да се разстройвате и да търсите лошата страна във всичко, трябва да се примирите и да приемете тези промени. Вселената подсказва, че всички изпитания са предопределени от Съдбата и те трябва да бъдат преминати достойно.

Не забравяйте, че сърцето и интуицията ви ще ви кажат правилния избор, но умът, уви, може да изиграе жестока шега. Не бягайте от проблемите: неправилният избор е невъзможен. Всичко, което се случва, е замислено да се случи така. Приемете това и не се опитвайте да промените нищо.

Вселената често ни изпраща знаци, но ние не забелязваме. Вземете си поука от това, което прочетохте току-що и използвайте информацията във ваша полза.

86167

Similar Posts