Стайлинг Стил

Дженифър Лопес: Нейните „Млечни нокти“ са най-страхотната алтернатива на френските нокти през есента на 2022

Млечни нокти 2022

Ако Дженифър Лопес иска, през есента на 2022 г. ще носим French Nails напълно естествени и „млечни“. Със своите „Milky Nails“ тя не само показва най-готината алтернатива на класическия маникюр, но и го превръща в най-горещата сватбена тенденция

Когато става въпрос за френски нокти, няма достатъчно тенденции тази есен, поне ние имаме такова усещане. Новите дизайни и техники на класическия маникюр го правят вълнуващ и супер универсален. Не е чудно, че Дженифър Лопес скочи на тенденцията си – и дори облече готина алтернатива на нея за нокти за сватбата си.

Дженифър Лопес носи „Milky Nails“ на сватбата

Бен Афлек и Дженифър Лопес наскоро отпразнуваха втората си сватба. За роклята и прическата вече се говори много, но ноктите й бяха просто спиращи дъха, вижте сами:

Певицата е заложила на много дълги и заострени нокти, които са лакирани в полупрозрачен, почти бял тон. Смятаме, че нейните „Млечни нокти“ са идеални за ежедневно носене и дори за сватба – а Дженифър Лопес доказа преди време, че дизайнът на ноктите не е подходящ само за брак.

„Млечни нокти“: Най-страхотната алтернатива на френски нокти през есента на 2022 г

Не за първи път Том Бачик, майсторът на ноктите на Дженифър Лопес, създаде „Milky Nails“ за певицата. Преди това той публикува снимка на току-що завършените пръсти на Джей Ло и пророкува, че няма „нищо по-хубаво от лятно свежо, чисто бяло“ върху ноктите. Псссст: Дори не е нужно да ходите в салона за нокти за маникюр. „Млечните нокти“ също са много лесни за правене у дома.

413

Similar Posts